من مراسمات ختم پدر شوهرم تا ۷ اصلا روم نمی شد غذا بخورم می اومدم خونه غذا می خوردم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
بستگی داره نسبتش چقدر نزدیک باشه. اگه درجه یک باشه میمونیم چون خودمون هم درگیر مراسم و پذیرایی میشیم یا گاهی ناراحت میشن اگه کنارشون نباشیم. اگه دور باشه نه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اگه خیلی خیلی اصرار کنن که بدونم رد کردنم ناراحتشون میکنه میرم. وگرنه اصلا
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
برای پدرم شبی ک خبر دادن همه فامیل اومدن خونمون . نزدیک ۳۰ نفر بودن . شام سفارش دادیم تا تهشم خوردن و رفتن و مارو تنها گذاشتن تا فرداش ک خاکسپاری بود . باز اومدن خاکسپاری اومدن رستوران ناهار خوردن رفت تا سوم هیچکس ی زنگی نزد حتی