2777
2789

خدای مــــــــن این چسبای بینی که گرفتم برای جوش سر سیا بینی خیلی خیلی عالیه، اولا بلد نبودم استفاده کنم ولی الان اوستا شدم دیگ کامل عر چی جوش سرسیاه هس در میاره و دماغم سفیدتر شده قبلنا خیلی خجالت میکشیدم همه میگفتن رو دماغت جوش سرسیاهه چون پوستم چربه ولی الان همرو در اوردم بینظیره تو یه کلمه🥹😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چیه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

اسمش چیه 

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻

لانبنا؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.