2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقب بودنو که نگو، یکی از دوستام رفته بود هنرستان الان کار آزاد داره، گواهینامه هم گرفته، یکی دیگه دانشجوی پزشکی مشاوره میده ثبت نام کرده برای گواهینامه، منم امسال دانشجوی روان میشم ولی حس میکنم از دوستام عقب افتادم، حالم خوب نیست، هوف

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عقب بودنو که نگو، یکی از دوستام رفته بود هنرستان الان کار آزاد داره، گواهینامه هم گرفته، یکی دیگه دا ...

من که حس فرسودگی گرفتم امسال میتونستم پرستاری چیزی بیارم ولی به اصرار بقیه موندم برای پزشکی ولی جدن خستم

داداشم ترم سه هست

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

من که حس فرسودگی گرفتم امسال میتونستم پرستاری چیزی بیارم ولی به اصرار بقیه موندم برای پزشکی ولی جدن ...

منم خستم، با اینکه از کنکور خلاص شدم، اصلا گیجم، نمیدونم باید چیکار کنم از چی شروع کنم، به یه حال بدی گرفتار شدم چند روزه، نمیدونم چمه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

پشت کنکوری هستم و رشته ای که میخوام رتبه بالایی میخواد و دلم میخواد امسال حتماً قبول بشم 

دیگه طاقت پشت کنکور موندن رو ندارم 

تو زندگیم هیچی ندارم دلم میخواد حداقل رشته مورد علاقم رو داشته باشم

از طرفی میخوام شاغل بشم چون رسماً تو فقر به سر می‌بریم اما به خاطر کنکور نمی‌تونم 

باز حداقل اگر قبول بشم می‌تونم یه کاری چیزی پیدا کنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

منم خستم، با اینکه از کنکور خلاص شدم، اصلا گیجم، نمیدونم باید چیکار کنم از چی شروع کنم، به یه حال بد ...

همینکه خلاص شدی خوبه کنکور واقعا روان آدمو نابود میکنه💔