2777
2789
عنوان

هوس کردم سریال ببینم

81 بازدید | 17 پست

یه سریال خفن معرفی کنید

کره ای باشه هوس سریال کره ای کردم دو ساله ندیدم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

چینی ها قشنگ تر شدن خیلییییییی قشنگن

حالا بگم یا نه فقط کره ای بگم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چینی ها قشنگ تر شدن خیلییییییی قشنگنحالا بگم یا نه فقط کره ای بگم

کره ای

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

زیبایی حقیقی عاشقونه عالیه

وارثان 

وظیفه بعد از مدرسه 

همه ما مرده ایم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

مامان من چجوری به وجود اومدم؟تاحالا بچتون ازتون پرسیده؟؟شما چه جوابی دادین؟

نمیدونم والا از هوش مصنوعی بپرس

مامان من چجوری به وجود اومدم؟تاحالا بچتون ازتون پرسیده؟؟شما چه جوابی دادین؟

😐😐😐😐😐😐 استغفرالله بازم به اونا که میگن با اجازه استارتر  

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

زیبایی حقیقی عاشقونه عالیهوارثان وظیفه بعد از مدرسه همه ما مرده ایم

تعریف ما همه مرده ایم رو زیاد شنیدم

کره ای

دونده دوست داشتنی

آقای ملکه

شیطان من

قاضی شیطانی

هندوانه چشمک زن

با شوهرم ازدواج کن

زیبایی حقیقی

شکوفایی جوانی ما

ازدواج ممنوع

نوش جان اعلیحضرت