2777
2789
عنوان

اما بنظر من نسل دهه نود و اواخر هشتاد خیلی خوب از حق خودشون دفاع میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 168 پست

من ۸۹ هستم

رو دار و اگه از حقم دفاع نکنم و ساکت بشم همش به خودم فحش میدم تا زمانی که برم و به طرف چیزی بگم🤕🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

هفتادیا مظلوم بودن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا خیلی ها بی حد و مرز بودن رو با حق گیری اشتباه میگیرن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به دهه شصتیاا توهین نشه هااا ولی خیلی با حیا تر از دهه شصتیان به نظرم از خیانت به همجنساشون متنفرن ا ...

بیخیال بابا هروز یکی اون یکی رو میکشه که اونده داخل زندگی عشقش .هروز برای این چیزها دعوا دارن 

دقیقا خیلی یکیش من

یکی هم من 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
خیلی ها گستاخ یا بی ادب بهشون میگن اما بنظر من اینطور بهتره تا مثل ما هزار جور بیماری روانی نگیرن و ...

ن مثل ما مظلومو تو سری خور ن مثل اونا گستاخو بی ادب 

ولی درکل باید یاد بگیری رودربایسی نداشته باشی حرفتو رک بزنی دیگه هیچکس ازت سواستفاده نمیکنه

خیلی ها گستاخ یا بی ادب بهشون میگن اما بنظر من اینطور بهتره تا مثل ما هزار جور بیماری روانی نگیرن و ...

چون هستن عزیزم 

چقد خوبه که کنارش ادب و احترام هم یاد بگیرن و درنهایت ادب و احترام حق شونو بگیرن 

قرار هم نیست بین ما و اونا یکی انتخاب بشه 

باید راه درست رو پیش رفت..... 

هرچیزی بیش از حدش خوب نیست و آزاردهنده میشه 

قربون دهنت

نسل قبل انقدر بی چون و چرا کورکورانه از بزرگتر اطاعت محض داشتن به ما که حرف بی منطق رو قبول نمیکنیم میگن گستاخ