kopmm مدیر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 3505 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 88 پست از همدیگه بپرسید بازی کنید سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم 1404/07/15 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 بچه 🤣🤣🤣🤣تابلو منالیزا را مسخره نکنی دیگه ها 😂😂 اره بچه ای 😂😂چون.بنده از شما بزرگترم😕اخه بنده کوجا مسخره کردم ایشونو😂😂وا خدا بدور برادر 😭😭💔 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 اره بچه ای 😂😂چون.بنده از شما بزرگترم😕اخه بنده کوجا مسخره کردم ایشونو😂😂وا خدا بدور برادر 😭😭💔 شما زیر یک سال چطور از من بزرگ ترید ؟؟ 😂😂همون حاج خانم پروف اولی منالیزاست حجاب گرفته😂😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 شما زیر یک سال چطور از من بزرگ ترید ؟؟ 😂😂همون حاج خانم پروف اولی منالیزاست حجاب گرفته😂😂 ادم عاقل ک سنشو جار نمیزنه. 😇شما هم ک چند روزه دیگه سالتونه.پ خیلی فرقی نمیکنه..✌😂😂. بله بله. من مسخره نکردم.. به اسی گفتم روتو بگیر حاج خانم بالا منبره...💔😂گیجه نمیفهمه خو😂😂. 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 ادم عاقل ک سنشو جار نمیزنه. 😇شما هم ک چند روزه دیگه سالتونه.پ خیلی فرقی نمیکنه..✌😂😂. بله بله. من ... 😂😂😂عجببب😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 😂😂😂عجببب😂 بیبین.. شما طراح لباسی و بنده همون طرحا رو رو پارچه مونتاژ مینمایم.. پ انقد واسه من کری ✌😇😇😂😂پسر مش رجب😂😂سامان خان..من اگه پسر بابام میشدم قرار بود اسمم سامان بزارن.💔💔😭😭😭اسم منو چرا کش رفتی تو😂😂. 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 @saman_30 0 بگو اهل کوجایی برادر 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 بیبین.. شما طراح لباسی و بنده همون طرحا رو رو پارچه مونتاژ مینمایم.. پ انقد واسه من کری ✌😇😇😂😂پسر ... به به خیلی هم عالی دیگه سعادت داشتیم واسه این اسم😂😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 @saman_30 0 بگو اهل کوجایی برادر اصفهانم معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 به به خیلی هم عالی دیگه سعادت داشتیم واسه این اسم😂😂 بله بله... مرغ سعادت من رو شونه ی شما نشست. بعد ۱۳سال... 😂😂خوش نام باشی 😃 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 بله بله... مرغ سعادت من رو شونه ی شما نشست. بعد ۱۳سال... 😂😂خوش نام باشی 😃 ممنونمچرا ۱۳ سال؟؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 اصفهانم خیلیم عالی... خوش باشی شما هم سوال بپرس. ادای دین نمونه گردنت.اقای طراح😂😂. 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 خیلیم عالی... خوش باشی شما هم سوال بپرس. ادای دین نمونه گردنت.اقای طراح😂😂. اصفهان یکی از عالی ترین شهر های ایرانه و ادم قلبش تکه تکه میشه حال این روز های اصفهانو میبینه .شما کدوم شهرین ؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 ممنونمچرا ۱۳ سال؟؟ عهه نفهمیدی چراشو بچه😭😭😭💔 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 عهه نفهمیدی چراشو بچه😭😭😭💔 نه واقعاحالا چرا ؟؟😂😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
banuyegolllll عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 9337 اصفهان یکی از عالی ترین شهر های ایرانه و ادم قلبش تکه تکه میشه حال این روز های اصفهانو میبینه .شما ک ... یکم بیای. اینور. بعد اراک.. یه شهر باصفاس.. همونجام😂😂😇اره بخدا. حال زاینده رودو میبینم گریه میکنم. خاطره بچگیمون سیو سه پله... چقد قشنگ بود.. خدا لعنت کنه باعث و بانیشو 😭😭💔 🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷...... پاییز دلهاست ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را تو برنجانی.... 💔💔❤️🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂