2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج کنم یا درسمو ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قطعا ادامه درس میدی چون با ازدواج میونه خوبی ندارید جوریشک توی دلته ..ولی برا کارت یکم سختی داره ...

عزیزم یعنی ازدواج نمیکنم با پسری که دوستش دارم؟؟

اون ۳۶ سالشه من ۲۴

بعد عید قراره بیاد خواستگاریم

نمیدونم ازدواج کنم یانه

خیلی هم دوسش دارم

چرا بعد ازدواج نمی تونی ادامه بدی؟؟؟

رزیدنتی مخصوصا جراحی خیلی سخته

نمیدونم واقعا بعد عید قراره شخصی ک باهم اشناشدیم بیاد خواستگاریم

رشته هامونم مرتبط نیست اون مهندس برقه و صاحب کمپانی مدیرعامل و من سال اخرعمومی

چیکار کنم 

نمیدونم 

رفتم مشاور میگ الان سن ازدواجته 

و ازدواج و سنتو قربانی هدفی نکن ک بعدهاهم میشه بهش رسید اما من نمیخوام بعد عمومی متوقف شم

تاپیک بغلی میگه 27سالمه شوهر نکردم خواستگار میفهمه چنسالمه فرار میکنع، حالا نمیشه هم درس بخونی هم شو ...

مامانمم همینو میگه

خودمم راستش دوس ندارم بعد ۲۶ بمونم چون حوصله حرف حدیث ندارم

سنت الان مناسب ازدواجه تقریبا، هرچیزی جای خودش البته هرکسی نظری داره

اره واقعا تصمیم سختیه هم دوس ندارم ین ازدواجم بگذره و هم دوس ندارم بعد عمومی چندسالی متوقف شم

تخصص حتما جراحی میخواین؟ تخصص سبک‌تر راحت میشه هندلش کرد با ازدواج و اینکه کلا رزیدنتی برای متاهل ها ...

دقیقا مثلا پوست و مو یا هرچی جز جراحی عمومی

نه اصلا راحت نیست عزیزم مخصوصااینکه با همسرت یک رشته نباشی مثلا ایشون مهندس برقه و من پزشک 

چرادیگ ۳۰ سالم شه یابالاتر قطعا کیس هایی میاو ک مورد پسندم نیست

تو رو خدا بهاینا فکر نکن دختر خوب

ازدواج همیشه اتفاق میفته

بعد درس میشی خانم دکتر متخصص و همه برات سر و دست می شکونن

متفاوته با عمومی و کیس های الانت

من خودم از ازدواج راضیم اما هیچ ازدواجی ب نظرم ارزش نداره تو قید درستو بزنی چون عجله کردن اشتباهه

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یعنی ازدواج نمیکنم با پسری که دوستش دارم؟؟اون ۳۶ سالشه من ۲۴بعد عید قراره بیاد خواستگاریمنمیدو ...

فکر کنم ی مرد مخالفت کنه یا با خودش ممکنه به دشمنی برسی سر ی مسایلی ی خطر هم بیخ گوش آقا هست ..انشالله به خیر بگذره ..ولی در نهایت احتمال زیاد میدم که شما پی درس میری