2777
2789

سلام خانما، من بیست و دو روزه زایمان کردم، بیست روز اول رو لکه بینی قهوه ای داشتم و رو به اتمام بود که الان دو روزه حالتای پریودی و درد و خونریزی دقیقا مثل پریود دارم

الان برا پریود شدن زود نیست؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودی نیست که بابا همون خونریزیه زایمانه .من تا 40 روز از نوار بهداشتی استفاده میکردم.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
عزیزدلم پریود نیست☺ خونریزی تا۴۰روز ادامه داره

آخه حتی حالتای پریوده

یعنی بعد از بیست و دو روز یه دفه مدل خونریزیم عوض شده؟

فکر کنم همون خون بعد زایمانت باشه . منم سر اولی تا ۴۰ روز دومی تا ۶۰ روز خونریزی داشتم

آخه داشت تموم میشد، یه دفه شروع شد دوباره

اره عزیزم میشه پریود شد

اگر خون نشانه های پریودی رو داشته باشه

یعنی خون گرم باشه و مثل پری قطع نشه و حداقل سه روز باشه استحاضه نیست و پریودیه

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
اره عزیزم میشه پریود شد اگر خون نشانه های پریودی رو داشته باشه یعنی خون گرم باشه و مثل پری قطع نشه ...

آره دقیقا عین پریودیه، ممنون عزیزم

فقط عجیبه برام که انقدر زود

منم بیست و سه روزه زایمان کردم

خسته شدم از لکه بینی و شستشو برای هر نماز

چیکار کنم که قطع شه کسی میدونه؟

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
منم بیست و سه روزه زایمان کردم خسته شدم از لکه بینی و شستشو برای هر نماز چیکار کنم که قطع شه کسی م ...

نمیدونم گلم ولی بری دکترت شاید یه دارویی چیزی بهت بده