2777
2789

اول اینکه من دفعه اولیه تعداد گردو رو بهم بگید با مقدار شکرش؟

و اینکه الان شروع کنم تا یازده شب آماده اس؟

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر :)بچها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟ لایک کنید براتون ص ...

خیر گزارش بزنیم کاربریمون هم‌ به فنا میره،به نینی یار بگید

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

فسنجون باید ۲۴ساغت بمونه روگاز نا جا بیوفته

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
یا علی ۳ساعت کافیه

بخدا تا جا نیوفته فسنجون نمیشه😁

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

۳۰گرم گردو کافیه

گردو رو چرخ کن یا اسیاب کن،پیاز رنده کن،تو قابلمه ای پیاز تفت بده طلایی که شد گردو هارو اضافه کن،گردوهارو تفت بده بعد بهش اب اضافه کن،مرغ هارو‌با پیاز،نمک،فلفل ادویه،بزار بپزه وقتی پخت زیرشو خاموش کن،مرغ هارو جدا کن،دوست داشتی ریش ریش کن یا همین جوری بزارشون

دوالی سه قاشق شکر اضافه کن به خورشت،رب انار ۴قاشق اضافه کن بهش،بزارش خوب جا بیوفته وقتی جاافتاد خودش روغن پس میده اصلااا یخ ننداز داخلش،وقتی خورشتت میخواست آماده شه مرغ هاتو اضافه کن،بعد بزار قشنگ جابی افته،نوش جان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

گردو هاتو ریز ریز کن اول پیازتو سرخ کن بعد گردو بریز توش هرچی گردوت بیشتر باشه روغن انداختنش هم بیشت ...

گردو با پیاز ؟کی رب انار بزنم کی مرغا ذو اضافه کنم

۳۰گرم گردو کافیهگردو رو چرخ کن یا اسیاب کن،پیاز رنده کن،تو قابلمه ای پیاز تفت بده طلایی که شد گردو ه ...

مرسی عزیزن خیلی کامل بود توضیحاتتون..فقط من ترازو ندارم تعداد گردو بهم می گید برای نفر

مرسی عزیزن خیلی کامل بود توضیحاتتون..فقط من ترازو ندارم تعداد گردو بهم می گید برای نفر

فدات عزیزدلم

خودمون سه نفریم‌ ۳۰گرم گردو میزاریم

چند نفرین؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40