2777
2789

البته نا گفته نمونه وقتی خصوصی میگیره 95 درصدشو میریزه برام

بعد پولای خودشو ب خودش قرض میدم هر از چند گاهی تو ماه در حد 500 اینا

بعد برمیگردونه😂🌝

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

خصوصی میگیره یعنی چی

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصی میگیره یعنی چی

اشتباه شد

حقوق میگیره*

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

چرا باید حقوق که میگیره بده به دوس دخترش؟ خدایا حالا پسرا هم رد دادن 

ینی طرف خودش بلد نیست مدیریت مالی داشته باشه؟ از الان انقدر ساده است بعدا تو زندگی به هر کسی اعتماد میکنه

الان خوشت میاد بعدا تو زندگی مشکل سازه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤