2777
2789
یامیگن بیایین تاپیک قبلم،اینا از همه رو مخ ترن😑

اره میری تو اون تاپیک میگه بیاین قبل تر 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا👍👍👍

اتفاقا خیلی دوست داشتم یه بار تاپیک بزنم راجع به اینا و پربازدید بشه، و همشون ببینن و بفهمن چقدر کارشون زشته

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خودم چنین کاری نکردم و این رفتار اونام قبول دارم درست نیست 

اما خب شاید طرف واقعا یه مشکل بدی افتاده تو زندگیش یوقت مریض دارن حالش خوب نیست واسه همین تو همه تاپیکا میگه واسش صلوات بفرستن

یکم صبر و حوصلمونو بالا ببریم جای مارو که تنگ نکردن یه پیامی میده میره ، بجاش دعا کن واسشون

عاشق خوابم 🦥💜

چه اشکالی داره یه کاری از دستمون بر میاد برای هم نوعمون انجام بدیم ؟ یکی دیگه مشکلشو حل کنیم ؟ کسی با من موافق نیست ؟ ببین خب ضرری به اد م نمی رسه ولی کار یه بنده خدای دیگه ای راه میوفته من توی تاپیکم هرکی امده نه تنها ناراحت نشدم بلکه استقبال هم کردم خب بنده خدا مشکل اونم حل بشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خودم چنین کاری نکردم و این رفتار اونام قبول دارم درست نیست اما خب شاید طرف واقعا یه مشکل بدی افتاده ...

افرین واقعا راست میگی ادم تا به مشکل نخوره و مشکل نداشته باشه تو تاپیک بقیه درخواست چیزی نمیکنه ضرری هم به ادم نمیرسونه ولی یک نفر دیگه خوشحال میشه

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

میفرستم ولی از کارشون بدم میاد

چرا اخه عزیزم اخه ضرری به شما نمیرسونه که 

خدایی صلوات میفرستین؟ 😶

چرا نفرستیم؟ مشکلش چیه؟ یه نفر دیگه رو خوشحال میکنیم و بهش کمک می کنیم این بده؟