میدونین من ترکیبی از افسردگی شکاک بودن و دو قطبیم؛ یعنی تا ی هفته پیش حالم عالی بود و حتی نصف شب بیدار میموندم درس میخوندم و الان باورتون میشه که نیم ساعت هم نمیخونم؟ با اینکه اگاهم فردا امتحان دارم؛ رفتم تو فاز شدید افسردگی؛ ی کاری رو شروع میکنم وسطاش ول میکنم؛ و اکثر وقتا هم غمگینم و ب افسردگی فکر میکنم واقعا هر چقدر میگذره؛ به اینکه ی بیماری روانی دارم بیشتر پی میبرم... ارتباطم هم با ادما تو دنیای واقعی خیلی ضعیفه جوری ک تو مدرسه فکر میکنم راجع به من دارن حرف میزنن من خیلی زشتم و ب دندونای زشتم فکر میکنم واقعا دیوونه ام
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنهایی نمیتونم ک خانوادمم باید در جریان باشن ک دوست ندارم
بهترین سال های عمرت تباه میشه کاش من دوران مدرسه دارو رو شروع کرده بودم که بخاطر بیماریم از هدفام جا نمونم
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم