2777
2789
عنوان

جگر مرغ خوردم از معده درد و پشت درد دارم میمیرم چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست
ببین عزیزم کبد کارش چیه ؟تصویه خون درسته پس مواد زاید و سمی بدن تو کبد جمع میشه واسه همین میگن خوب ن ...

اوهوم درسته فهمیدم چی میگید ولی خواهر همه چی ضرر داره

ببین منو شوهرم خیلی شکموایم

و متاسفانه تا نمیریم یکیمون ادب نمیشیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعنی معدت از پشت درد میکنه ؟

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوهوم درسته فهمیدم چی میگید ولی خواهر همه چی ضرر دارهببین منو شوهرم خیلی شکموایمو متاسفانه تا نمیریم ...

وای خدا نکنه این چه حرفیه ولی کلا خیلی چیز ها ضرر داره میگن نون لواش ضرر داره ما اکثرا نون لواش میخوریم همش نمی تونیم تند به تند بریم تو نوبت سنکگ برنج ضرر داره کلا ته همه چی ضرر داره😅باید مراعات کرد ولی سخت هم نگیریم من خواهر شوهرم بیچاره خیلی رعایت می‌کرد حساس بود همش میگفت این ضرر داره سرطان زا هست نخوردید فلان نکنید ترس سرطان داشت آخرشم بیچاره با همون مریضی فوت کرد

وای خدا نکنه این چه حرفیه ولی کلا خیلی چیز ها ضرر داره میگن نون لواش ضرر داره ما اکثرا نون لواش میخو ...

ابجی میگن از هرچی بترسی سرت میاد من دقیقا به این رسیدم با گوشت و خون و جون 

نباید ترسید نباسد استرس داشت ادم باید تو حال زندگی کنه

ببین حالا صفش مهم نیست محل ما فقط نون لواشی داره😁ما شابد ماهی یه بار بریم بربری بخریم 

محل که میگم یعنی نزدیک خونمون

مثلا نون بربری سه چهارتا کوچه اونور تره کی حال داره بره بخره😐

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای خدا نکنه این چه حرفیه ولی کلا خیلی چیز ها ضرر داره میگن نون لواش ضرر داره ما اکثرا نون لواش میخو ...

روحشون قرین رحمت الهی انشالله 

برای شادی روحشون ۳۰۰صلوات میگم بهشتی باشه انشالله

ابجی میگن از هرچی بترسی سرت میاد من دقیقا به این رسیدم با گوشت و خون و جون نباید ترسید نباسد استرس د ...

دقیقا صبح ها آدم حال نداره بره نونوایی 😂😂😂من همسرم که صبح زود میره سرکار منم دوتا بجه کوچیک دارم صف هم خیلی زیاد میشه طرفای ما خیلی نونوایی هست هم سنگک هم بربری ولی خب با دوتا بچه نمیشه رفت خیلی سخته بیشتر نون لواش میخوریم که اونم تازگیا شنیدم خیلی ضرر داره نخوردید خب پس چی بخوریم 😑

دقیقا صبح ها آدم حال نداره بره نونوایی 😂😂😂من همسرم که صبح زود میره سرکار منم دوتا بجه کوچیک دارم ...

ای جانم هیچی بابا بخور لذتشو ببر به این چیزام فکر نکن اصلا

اگه فکر کنی میبینی هیچی نباید بخوری