2777
2789
عنوان

جگر مرغ خوردم از معده درد و پشت درد دارم میمیرم چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست

اسی من عاشق جگر مرغم ببین خیلی میخورم چیزی نشده بهم

ولی خب چون از کودکی می‌خوردم 

یهو خوردی شاید بهت نساخته یا خوب نپختیش برا همون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیروز در این حال بودم معده درد 

دل درد 

اسهال 

البته من جگر مرغ نخورده بودن ،

این ها درمونم کردن ،قرص ام جی ،قرص کلدینیوم سی برای درد معده و انقباض معده و لوپرامید و فاموتدین 

آب جوش که توش یکم نبات انداختم 

چای کم رنگ گرم با عسل 

برنج کته گرم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

جگر مرغ ک خوب نیست گوسفندم تو طب اسلامی میگن خوب نیست البته دقیق یادم نیست

کلا جیگر چیز خوبی نیست جیگر همون کبد هست کبد کارش تصویه خونه پس در نتیجه مواد زاید خون تو کبد هست برعکس اونی که ما میگم خوبه چیز خوبی نیست

اسی من عاشق جگر مرغم ببین خیلی میخورم چیزی نشده بهمولی خب چون از کودکی می‌خوردم یهو خوردی شاید بهت ن ...

زیاد نخور کبد چیر خوبی نیست حالا چه برای مرغ باشه چه گوسفند کلا برعکس اونی که ما فکر می‌کنیم جیگر خوبه در اصل خوب نیست 

زیاد نخور کبد چیر خوبی نیست حالا چه برای مرغ باشه چه گوسفند کلا برعکس اونی که ما فکر می‌کنیم جیگر خو ...

اره زیادش بده ولی به اندازه خوردنش خوبه سرشار از آهنه

چشم کم‌میخورم من هفته ای یه وعده میخورم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای منم یبار اینجوری شدم مرگو ب چشم دیدم دیگه مجبوری دست کردم تو حلقم تا بالا اوردم سبک شدم معده ی ادم قفل میکنه انگار

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤

اره زیادش بده ولی به اندازه خوردنش خوبه سرشار از آهنهچشم کم‌میخورم من هفته ای یه وعده میخورم

ببین عزیزم کبد کارش چیه ؟تصویه خون درسته پس مواد زاید و سمی بدن تو کبد جمع میشه واسه همین میگن خوب نیست من خودم جیگر دوست دارم معمولا ۹۰ درصد ایرانی ها دوست دارن😅ولی خب هم مفید هست ویتامین a زیادی داره ولی خب سرشار از مواد زاید هست میگن نخوردید ولی خب هر از گاهی نمیشه نخورد ما خودمون تو گردش هامون اکثرا جیگر کباب میکنیم 😅

یه کلیدینیومسی بخور برای معده درد عالیه بعدم هیچی نخور هیچی 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن