2777
2789
اخ كه خودت جواب خودتو دادي عزيزم. "با خودت لج كردي"از خر شيطون بيا پايين. نمازاتو سر موقع بخون. ميدو ...

نميدونممم ي روز پشيمون ميشم ك چرا نمازمو ترك كردم خالا شايد اين پشيموني يك ساعت ديگه باشه شايد چندسال ديگه باشه 

ميشن برام دعا كني؟ دعا كني اين روزا رو بگذرونم😭

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميدونممم ي روز پشيمون ميشم ك چرا نمازمو ترك كردم خالا شايد اين پشيموني يك ساعت ديگه باشه شايد چندسا ...

چشم. واست دعا ميكنم. من بنده رو سياه خدام. ولي ان شاءالله خدا دعاي من رو در حقت قبول كنه عزيزم. 

ولي نذار دير پشيمون بشي كه فايده نداشته باشه. عمر ادم خبر نميكنه چند روزه. ان شاءالله كه خدا عمر طولاني و با عزت بهت بده. ولي حتما به فكر اخرتت باش. اون دنيا نماز اولين چيزيه كه از ادم ميخوان. بخاطر نخوندنش هم ائمه شفاعتمون نميكنن. 

حتما در مورد نماز كلي مطالعه كن تا بخونيش. كلي حديث داريم. ايه داريم. 

از اينكه هركي نماز رو سبك بشماره،خوار كنه،خودش خوار ميشه. و خيلي چيزاي ديگه. 

ببخشيد خيلي حرف زدم😘❤️

در پناه خدا باشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مشکلم اینه که انرژی ندارم پاشم بخونم

اين همش كار شيطونه عزيزم. 

مگه چقدر طول ميكشه نماز خوندن؟

به اين فكر كن كه ميخوايي بري با ربت صحبت كني. خودش انرژي مياد سراغت. 

ببين ميگه شيطون به خدا سجده ميكرد ولي به ادم نه. حالا ما ادما چقدر ميتونيم از شيطون پست تر باشيم كه به خدا سجده نكنيم. 

فكر كن. خيلي بايد اوضاعمون داغون باشه كه نمازو ترك كنيم. 

اصلا تركش نكن عزيزم. 

چشم. واست دعا ميكنم. من بنده رو سياه خدام. ولي ان شاءالله خدا دعاي من رو در حقت قبول كنه عزيزم. ولي ...

عزيزم مرسي واقعا اينهمه  وقت گذاشتي و برام تايپ كردي 

همه اينا رو ميدونم 

ولي ميگم دلخورم دلخورم ك خدا رو زياد صدا زدم اما كمكي نكرد اما ميدوني چيه ؟ اما ميدوني چيه تو اين شرايط حداقل حرفايي ك پشتم زده ميشه كسي باور نكرد فك كنم خدا نذاشته يني شنيدي ميگن اگه كل دنيا بخواد زمينت بزنه خدا نزاره نميشهه يا اگه كل دنيا بخواد بالا ببرتت خدا نزاره باز نميسه دقيقا همچين مورذيه 

اما اما ناراحتم ازش 

يجورايي انگار دوگانگي پيدا كردم هم ازش ممنونم ك هوامو داشت نم ازش ناراحتم ك اون چيزي ك ميخواستم نشده 

نميدوتم چطور برات تعريف كنم 

ولي خب بابد برم كليپ مرگ و قبر اينا ببينم ك شايد ادم شدم نمازمو قط نكردم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

من از شش سالگی هم نماز خواندم هم روزه کامل گرفتم، الان سالهاست نه مثل بچگی بالاجبار نماز میخونم نه روزه میگیرم، هر وقت ته دلم واقعا نیاز دارم نماز میخونم هم با خلوص تر میخونم هم حس بهتری دارم

عزيزم مرسي واقعا اينهمه وقت گذاشتي و برام تايپ كردي همه اينا رو ميدونم ولي ميگم دلخورم دلخورم ك خدا ...

خواهش ميكنم عزيزم.😘❤️ 

اره متوجه ام. ببين همين كه خدا نذاشته پشتت حرف باشه يعني اينقدرررررر خاطرت رو ميخواد كه حد نداره. 

ولي اون چيزي كه ازش ميخوايي رو هنوز نداده بايد صبر كني. قطعا حكمتي داره. به موقعش ميده. فقط صبور بايد باشي عزيزم. 

مطمعن باش خدا بده بندش رو نميخواد. خودم بهش رسيدم كه ميگم