2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال و نیمه اس. شیش ماه دیگه بعدی میاد خدا بخواد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچم یک‌ونیم ساله اس. سال دیگه شاید یکی دیگه بیارم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

منم از همین میترسم

البته من خب استراحت مطلق بودم کمکی داشتم

ولی خب بچه ی3ساله چ میفهمه محبت میخاد بغل میخاد

منم ن میتونستم بهش محبت کنم ن بغلش کنم خلاصه اذیت شد

بذا بچت بزرگتر ش ی کم

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

بچم یک‌ونیم ساله اس. سال دیگه شاید یکی دیگه بیارم

دررابطه باامضاتون. یه بار یه راهنمایی میخاستم یه دتتره مجرد 14 ساله کلی مشاوره غلط بهم دادمنم گوش کردم بعد رفتم تاپیکهاش دیدم به به خانم منصل وازاون دخترهای لجباز بود. 

❤️❤️