2777
2789

مامانم و خالم سر یه داستان قطع ارتباط کردن کلا بعد الان خالم بهم پیام داده فلانی چطوری اوضاع اونجا رواله به کسی نگو باهم داریم حرف میزنیم😐 الان کار درست چیه اینم بگم به مامانم گفتم ولی جایی بود (نمیخواست افراد اون جمع متوجه ی این بشن که این و خالم بهم زده) خلاصه فقط الان میدونه مامانم یعنی نمیدونم نظرش چیه

الان نمیدونم جواب این خالمو چی بدم

مشکلم اینه دعوای اینا به من مربوط نیست ولی اینکه میگه به کسی نگو حس اینو میگیرم که داره ازم سواستفاده میکنه😐 واقعا جواب عاقلانه چیه؟ انگار مثلا بچم این ازم حرف بکشه!

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

خب نگو بهش حرفا رو

چیو نگم؟ اصلا قرار نیست بگم وا متوجه نشدی انگار

کلا مشکلم اینه یه جورایی داره ازم سواستفاده میکنه من باید چیکار کنم این بار اخرش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احوال پرسی کن خالته دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مثبت اندیش باش شاید فقط میخواد احوال بپرسە دلتنگ شدە

فعلا نمیخواد کسی بفهمە تا بعدا کە آشتی میکنین

منم داییم با مامانم حرف نمیزنە،دلتنگ بچەهاش بودم زنگ زدم پسرداییم بدون اینکە داییم بفهمە

چیو نگم؟ اصلا قرار نیست بگم وا متوجه نشدی انگارکلا مشکلم اینه یه جورایی داره ازم سواستفاده میکنه من ...

خب تو جواب سربالا ندی چیزیو نگی میفهمه فقط خودتو ادم بده نکن پس فردا با مامانت اشتی میکنن تو میشی ادم بده

احوال پرسی کن خالته دیگه

بابا من کاری ندارم میگم چرا میگه نگو به خانوادت و از اوضاع ما میپرسه

تو من چه خریتی دیده که فکر کرده میتونه سواستفاده کنه

بابا من کاری ندارم میگم چرا میگه نگو به خانوادت و از اوضاع ما میپرسهتو من چه خریتی دیده که فکر کرده ...

چ سو استفاده ای خواسته احوالتان بپرسه

در نهایت بگو اوضاع خوبه شما خوبید

بیا آشتیشون بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مثبت اندیش باش شاید فقط میخواد احوال بپرسە دلتنگ شدەفعلا نمیخواد کسی بفهمە تا بعدا کە آشتی میکنینمنم ...

اصلا نمیتونم به این طرز بیانش مثبت باشم چه دلیلی داره دو روز بعد دعوا پیام بده خبر بگیره اونم بگه نگو اگر حرفاش عادی بود نباید میگفت نگو

خب تو جواب سربالا ندی چیزیو نگی میفهمه فقط خودتو ادم بده نکن پس فردا با مامانت اشتی میکنن تو میشی اد ...

نه بابا میدونم به این چیزا کاری ندارم

چ سو استفاده ای خواسته احوالتان بپرسهدر نهایت بگو اوضاع خوبه شما خوبیدبیا آشتیشون بده

به من چه 

خودشون اشتی میکنن

اینکه دو روز بعد دعوا خبر داره میگیره در حالی که سال تا سال باهم حرف نمیزدیم و این که میگه به کسی نگو گویای کاراش هست

اصلا نمیتونم به این طرز بیانش مثبت باشم چه دلیلی داره دو روز بعد دعوا پیام بده خبر بگیره اونم بگه نگ ...

آها تازززە دو‌روز گذشتە

جوابم‌ندی بعدا حرف درمیارە

من یکی از داییام نمیدونم‌زنگ زدە بود یانە

یعنی بە من زنگ نزدە بود،گفتە بودن برنداشتن تماسمونو!!

بە دروغ

بعدا هم بلاک کردنمون

منم گفتم والا نە بلاک کردیم نە تماس جواب ندادیم

آها تازززە دو‌روز گذشتەجوابم‌ندی بعدا حرف درمیارەمن یکی از داییام نمیدونم‌زنگ زدە بود یانەیعنی بە من ...

نه جواب میدم میخوام یه جورایی حالیش بشه خر نیستم

آرە ولی بی احترامی اصلاااا نکن،بعدا کاسە کوزەها سرت میشکنەبا پنبە سر ببر

دقیقا همین کارو میخوام بکنم ولی نمیدونم چجوری