2777
2789
عنوان

یجا سرکتاب گرفتم همه چی رو درست گفت ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون موکلین اجنه ی کافر هستند احتمال دروغ هم هست از من بشنوی ریشه و اساسش کلا اشتباهه خداوند عقل داده ...

مثلا گفت یکی میاد خواستگاریت

من نامزد داشتم اصلا غیر ممکن بود

گفت تو اسمش فلان حروف هست

و واقعا خواستگار برام اومد

با همون حروف اسمی

و چیزای دیگه

همش درست بود

بجز همین موضوع که نمیدونم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

مثلا گفت یکی میاد خواستگاریتمن نامزد داشتم اصلا غیر ممکن بودگفت تو اسمش فلان حروف هستو واقعا خواستگا ...

وقتی از نظرت همه چی درسته چرا تاپیک میزنی که ذهن یه عده رو مشغول کنی شما که میگی درسته باشه درست

وقتی از نظرت همه چی درسته چرا تاپیک میزنی که ذهن یه عده رو مشغول کنی شما که میگی درسته باشه درست

ببخشید  ذهن تونو مشغول کردم😐

گناه اینکه دارم تبلیغ میکنم و گردن میگیری مشکلی ندارم!

ببخشید آدم میاد اینجا درد دل میکنه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

کاربرای اینجا به خودشونم شک دارن متاسفم

نمیتونم بگم😓😣با چشم خودم ندیدمم ولی یه جورایی بهم رسید خبرش😓ولی اون آقا گفتنامزدت اینکاره نیستاصل ...

زحمت کشیده الان همه پسرا مجردی با یکی بودن اینا خرافات هست باور نکن از خودش بپرس اون کسی که بهت گفت مورد اعتمادت بود ؟تحقیق کن دربارش

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

مثلا گفت یکی میاد خواستگاریتمن نامزد داشتم اصلا غیر ممکن بودگفت تو اسمش فلان حروف هستو واقعا خواستگا ...

خواستگار خودش جور کرده حرفشو باور کنی😂😂

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

من خودم کارم سرکتابه ولی اینا که میگی چرته توش نیست از خودش دراورده

سلام عزیزم امشب سرکتاب برام باز کردن خیلی دقیق بود، ولی تو نی نی سایت نوشتن خطرناکه و برای زندگیت دردسر میشه 

من نمیخوام دیگه سرکتاب بگیرم

الان چی میشه؟ میترسم یکم

گفت همزاد دارم

لایک نکن لطفا😬
سلام عزیزم امشب سرکتاب برام باز کردن خیلی دقیق بود، ولی تو نی نی سایت نوشتن خطرناکه و برای زندگیت در ...

وااای خداا چقدر همه دارند اشتباه میگند 

سرکتاب چه ربطی به اجنه اینا داره اخه 

سرکتاب یه نو ف ا. ل وطالع بینیه

وااای خداا چقدر همه دارند اشتباه میگند سرکتاب چه ربطی به اجنه اینا داره اخه سرکتاب یه نو ف ا. ل وطال ...

نه گفت موکلم میاد اونجا

من نمیدونستم نباید این کارو بکنم استرس بدی گرفتم

لایک نکن لطفا😬
وااای خداا چقدر همه دارند اشتباه میگند سرکتاب چه ربطی به اجنه اینا داره اخه سرکتاب یه نو ف ا. ل وطال ...

چطور مشخصات زنداداش عفریتمو داد؟ به اون دقیقی و خاصی

بخدا دیگه نمیرم سمت این چیزا

لایک نکن لطفا😬