2777
2789
عنوان

دخترا یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست
اره قبلا خیلی خیلی حرف میزدم تو گپ تلگرام عکس ولی نمیذاشتماطلاعات خودمم اشتباه میگفتم نکنه یکی آشنا ...

ادم اعتیاد پیدا میکنه😂💔

منم میخوام بیام بیرون از گپ

هیچ وقت عکس نزاشتم هروقت عکس بزارم استرس میگیرم سریع بر میدارم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا تو این گپای تلگرام نرو خیلی جو بدی دارن ثانیه اول نه ثانیه دوم میگن رل بزنیم ؟ اصلا جو خوب ...

باور کن تا الان فقط راجع به فوتبال حرف میزدم باهاشون

ولی بازم حس بدی گرفتم

ادم اعتیاد پیدا میکنه😂💔منم میخوام بیام بیرون از گپهیچ وقت عکس نزاشتم هروقت عکس بزارم استرس میگیرم ...

اره دقیقا آدم معتاد میشه من چهار سال اینا تو گپا بودم همش

با پسرا رفیق شده بودم منم میترسیدم از عکس گذاشتن هیچ وقت نذاشتم

هی میخواستم بذارم کنار اصلا نمیتونستم ولی بالاخره خداروشکر رها کردم😂

عزیزم شما تک نیت میگیری؟ 

میشه بگی ایا اون پا پیش میزاره یا نه؟ 

و اینکه دوسم داره یا ن اگ دارخ چرا بی محلی میکنه

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

میشه برام فاال بگیری؟ دعات میکنممیخوام ببینم دستگاهی که باهاش دارم کار میکنم رو تعویض کنم خوبه؟ یا ب ...

بله عزیزم همین دستگاه خوبه نیاز به تعویض نداره

ولی خب شما از نزدیک داری دستگاه رو میبینی خودتون وضعیتشو بهتر میدونید بنظر من به حرف چندتا کارت عمل نکنید کارت براتون مثبت اومد و یعنی دستگاه خوبه نیاز به تعویض نداره ولی خودتون باید همه جوانب رو بسنجید و بعد تصمیم بگیرید

عزیزم شما تک نیت میگیری؟ میشه بگی ایا اون پا پیش میزاره یا نه؟ و اینکه دوسم داره یا ن اگ دارخ چرا بی ...

۵۰ درصد احتمال داره بیاد جلو

عزیزم نسبت بهت حس داره قطعا ولی این کلا کار پسراست تا میفهمن یه دختری دوسشون داره از این حرکتا میزنن

شما زیاد بهش فکر نکن فقط یه گوشه تو ذهنت نگهش دار

بله عزیزم همین دستگاه خوبه نیاز به تعویض ندارهولی خب شما از نزدیک داری دستگاه رو میبینی خودتون وضعیت ...

مرسی که جواب دادین

اخه کیفیت دستگاه فعلیم عالیه

ماله اروپا هست

ولی به مشکل خورده یکم

دیشب رفتم برا تعمیر

مغازه دار گفت بیا مدل بالاتر ببر که خب باید پول بدم

حتی مشتری هم پیدا کرده

ولی دو دلم

چون اونم کاسبه،معلوم نیست طرف کیه

از یه طرف میگم دو سال داره برام کار میکنه

از یه طرف میگم شاید مدل بالاتر بهتر باشه

باز میگم نه از این بهتر که نیست 🥲🥲🥲🥲

شخص چک بزن

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

بله عزیزم همین دستگاه خوبه نیاز به تعویض ندارهولی خب شما از نزدیک داری دستگاه رو میبینی خودتون وضعیت ...

عشقم

میگم که کارهایی برای دفع چشم نظر انجام بدم خوبه؟؟؟🥲

اخه بدون هیچ دلیلی دستگاه هنگ کرد

یه دوستم اومد دید

همینه که نظر داد درموردش چند دقیقه بعد دستگاه خوابید

برم تعمیرکار دید گفت سالمه قطعاتش