بابا اخه توچیکار داری نمیبینی اعصابش داغونه بچه اولشه. بلد نیست چیکار کنه نکنه مامانش هم که کمکی نمیکنه درسته زدن نوزاد مزخرف ترین کاره ولی انگار خیلی سخت شده زندگی براش با بچه و کار وخونه و شوهر بنظرم نباید بچه دار میشد فعلا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی ریدم تو مغز یه سری ادما که اومدن از این خر دفاع هم کردن
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
یکی دیروز تاپیک زده بود بچم۱۳ماهشه میزنمش،چون بچه۳ماهمو میزنه براش نوشتماعصاب نداشتی چرا پشت هم او ...
وای اینطور کاربرا که از اشتباه یه نفر دفاع میکن لجن تر از اون ادمن
اخه مگه ادم نوزادو میزنه
وای خدا
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
وای اینطور کاربرا که از اشتباه یه نفر دفاع میکن لجن تر از اون ادمن اخه مگه ادم نوزادو میزنه وای خدا
همون دیگه انگارمابچه نوزادنداشتیم بچه من۲سال کامل شبانه روز جیغ کشید بیچارم کرد یکباربهش اخمم نکردم فقط میگن حق داشته خسته بوده_حالاتودیدی بچت داغونت کرده بازچرادوباره حامله شدی
اونش به ما ربطی نداره اگه زمینه افسردگی داشت نباید بچه میاورد
نظر شما درسته این خانم خیلی وضع روانش بهم ریخته و خرابه باید درمان بشه چون واقعا من نوزاد رو میبینم بقدری بدنش نحیف و ظریفه که با پتو بغل میکنم نمیدونم چحوری دلش اومده بزنه الهی بگردم 🥲