2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای جوش تازه آلفا معجزه . یعنی جوش زدی تخلیه ش کن آلفا بزن . نه لک میشه نه کنارش جوش میزنی . کهنه هم ...

قیمت رژودرم چنده برای لک هم هست از کجا بگیریم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

۱۵۰ ت

اون خانم که گفت سیصد

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

تو داروخ نه ها حدودا ۲۵۰ یا ۳۰۰ هم برکت داره هم عالی برای لک جای بخیه و .

روزی چند بار بزنم.. بعد از چند روز متوجه تغییر پوست میشم

والا فقط اینو بگم که فقط رو لکت بزن پخش نکن مخصوصا اگه پوستت چربی . بستگی به پوستت داره . شبا بزن و ...

چند جا خوندم نوشتن اصلا اثر نداشته دودلم بخرم نخرم

آره عزیزم

من خودم روی گونه هام خیلی داشتم قرمز و قهوه ای بود روز ها خیار رنده شده میزدم شبا اب خیار و گلاب خیلی خوب بود پوستم هم روشن شد کلا لکا هم رفت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌