2777
2789
عنوان

ینی گذشتم واسش مهم نیست ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین عاقل باش حتی اون اشنایی هم که بااون اقاداشتی رو اصلانگووانکارکن گذشته هاگذشته وخودشم گذشته انچ ...

دقیقا

هیچی نپرسید ازم منم هیچی نگفتم و نپرسیدم ازش

ولی ی نگرانی پیش اومد واسم 

ک تاپیک قبلیم نوشتم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

ببین این قضیه صیغه رو من از ی ادم مطمعن شنیدمینی اصلا و ابدا خودشو خانوادش هیچی بروز ندادنچرا گفته

بهش نگفتی؟ 

اینطوری که تو گفتی ینی خودش گذشته ای داره و گذشته توهم براش مهم نیست 

البته من شنیده بودم با یه زن دوست بوده، بعد که بهش گفتم گفت به خدا این بهم میگفته مثه برادری برام 

ولی بعد ها فهمیدم درست میگفتن 

ن برام مهم نیستبله حتما

اگر تونستی پیش یک روانشناس و مشاور خوب برو و تو تصمیم گیری ازش مشورت بگیر ، مخصوصا تو این زمینه.

اینکه پسر با چندین نفر رابطه جنسی داشته ، ممکنه در آینده هم اتفاقاتی بیفته. 

خوب دیگه اینجوری میگه که اگه صیغه هاش زد بیرون سوپرایز نشی.واینکه واقعا ببین حرفاش و طرز فکرش برات م ...

اره دقیقا منم فکر میکنم برا این پرسیده ک یه مذنه ای دستش بیاد ببینه من مهمه برام یا ن

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

درستهعلاوه بر این باید این پیش زمینه رو داشته باشی اقا تنوع طلبه

بله واقعا دوستمون باید دقت کنه تو انتخابش و همه جوانب رو در نظر بگیره. 

من پیشنهاد دادم اگر میتونه از مشاور و روانشناس خوب هم مشورت بگیره.