2777
2789
هشت هفته مشخص نیست عزیرم اگه بود سونو بهت میگفت

ازش پرسیدم گفت الان زیر میکروسکوپم بزاریش معلوم نیست ولی خاهرم گفت بمن تو هفت هفته گفته منم بعید میدونم حتمن خاهره من اشتباه میکنه

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت هفته مشخص نیست عزیرم اگه بود سونو بهت میگفت

میدونی از چی تعجب میکنم حالت تهوع ندارم درحالیکه سره دوتا بچم خیلی بالا میاوردم و نمیتونستم غذا بخورم عجیبتر اینکه بوها اذیتم نمیکنن عاشق بوی غذام و همش گرسنه ام حتی دنیارم بخورم بازم گرسنه ام ولی برای دوتا بچه قبلم اینجوری نبودم 

عزیزم چه فرقی میکنه جنسبتش برات دختر باشه دخترت خواهر دار میشه پسر باشه پسرت شما هم خداخواسته بودی ت ...

برام خیلی مهمه برام فرق داره فردا آزمایش خون تعیین جنسیت میدم باید زودتر بفهمم

هزینش خیلی گرونه تا دوهفته هم جوابش نمیاد ببخشید میپرسم یعنی اگه پسر نشد سقط مبکنی

نه زیاد نشد 3 ملیون دادم جوابشم شیش هفت روزه میاد و صد در صده از سونوگرافی هم دقیق تر