2777
2789
عنوان

دلم میخواد همکلاسیمو خفه کنم زل میزنه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 54 پست
زل زدن اخه چه اشکالی داره متوجه نمیشم ،ولی اگه باهاش راحت نیستی یهش یگو بعد اسمش دوست نیس دیگه

شما باشی جای من نشستی سرکلاس استاد داره درس میده همکلاسیت بجای اینکه به استاد نگاه کنه برگشته سمت تو و زل بزنه بهت بدت نمیاد؟میتونی رو درست تمرکز کنی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ، دفعه بعد بهش نگاه میکنم ، میگم اتفاقی افتاده که چشمتو از رو من برنمی‌داری .چون زل زدن واقع ...

سلیطه بازی درنیاره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نه اونقد با سیاسته خوشش نمیاد کوچیک ترین حرفی بزنه.یکی از دوستام بهش گفت نامزد کردی به سلامتی؟میخواس ...

اها فکر کردم درون گراس 

چون معمولا درون گرا ها برای مردم عجیبن من خودم درون گرام و کاهی اوقات در موردم قضاوت اشتباه میشه 

اگر اینه که تو میگی برو بخورش اگه میتونی 😂

ما یه اینجوری داشتیم کمکم فهمیدیم نابغه بود کل تستای هوشواین حل میکر ساکت ولی مغزش پر باهاش دوست شد ...

خب ببین اینایی که میگم ساکت نبودن

ولی خداییش درساشون خوب بود اکثرا

ولی پر تحرک و کارای عجیب غریب

خب ببین اینایی که میگم ساکت نبودنولی خداییش درساشون خوب بود اکثراولی پر تحرک و کارای عجیب غریب

ما تیزهوشان بودیم همه خر خون ولی نابغه نبودیم 

ولی اون یکی حیف اون هوش درس نمیخوند میخوندم براش ثمره نداشت ولی چیزای بود که ادمای عادی نمیتونستن انجام بدن هوش ریاضی حتی سوالای المپیاد عالی بود حیف که نرفت دانشگاه  تا حالا تو عمرم نابغه ندیده بودم اون تو ذهنم موند😂

شما باشی جای من نشستی سرکلاس استاد داره درس میده همکلاسیت بجای اینکه به استاد نگاه کنه برگشته سمت تو ...

گفتم ک بین همکلاسی تا دوست خیلی فرقه ،و خب اره سختم میشه مخصوصا اگ پسر باشه معمولا هم قصد شیطانی ای داره

گفتم ک بین همکلاسی تا دوست خیلی فرقه ،و خب اره سختم میشه مخصوصا اگ پسر باشه معمولا هم قصد شیطانی ای ...

پسر نیست دختره.با همه همینجوره.رفتاراش غیر عادیه.برا من جز هم کلاسی بیشتر نیست