2777
2789

۳۰ نفر مهمون دارم خانوادگی هستند 

کیک میخوام دو طبقه بگیرم

شامم زرشک پلو با مرغه

دیگه چی‌بگیرم چی بدم 

یا مثلا تزئینات چه شکلی باشه

تم تولد چه رنگی باشه بنظرتون

تم رنگی رنگی بگیر

بخدا یه عالمه بادکنک قرمز و ابی سبز و نارنجی و همههه رنگای جیغ استفاده کن

چیه همه الان تمای نود میزنن فک میکنن باکلاسیه و بچه دوست داره😒

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تم رنگی رنگی بگیربخدا یه عالمه بادکنک قرمز و ابی سبز و نارنجی و همههه رنگای جیغ استفاده کنچیه همه ال ...

بادکنک های سفید صورتی چطوره 

لباس چی تنش کنم 

کادو چی بگیرم 

بچه اولمه

اولین نوه خانواده

همه ذوق دارن

بادکنک های سفید صورتی چطوره لباس چی تنش کنم کادو چی بگیرم بچه اولمهاولین نوه خانوادههمه ذوق دارن

لباس از این لباسای پرنسسی بگیر 

کادو ام یه گردنبند با اسم خودش اگه میتونی بخری خیلی شیکه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بنظر خودمم صورتی قشنگهخب بنظرت بادکنک سفید صورتی بگیرم کادو چی بگیرم براش وای

اره خیلی خوشگله

کادو هم بستگی به بودجه داره میتونی اسباب بازی بگیری مثل خرس تدی یا سه چرخه اگه بودجت بیشتر بود گوشواره و دستبند طلا هم خوبه براش سرمایه هم میشه 

تولدشم مبارک💗🎀

🎀Love is a million things🎀

میتونی پفیلا و ژله هم درست کنی رنگ ژله ها هم تقریبا متناسب باشه با رنگ دکور و چیدمانت....

کادو هم به نظرم لباس بخر تو این گرونی لباس به صرفه تره 🫠😉 ،اسباب بازی نخر فعلا..‌..

چون بچه تو سن یه سالگی معمولا زود خراب میکنه اسباب بازی رو

یا اگه میخری خیییلی گرون نخر.

لباس و...هم از این لباس مجلسی های پف پفی خوشگل تنش کن😍

براش تم‌صورتی پاستیلی سفید درس کن 

کیک هم خونگی بگو حتما تاج دار‌پرنسسی باشه همون رنگ

براش لباس صورتی بپوشن اکسسوریاش سفید

خودت همسرت هم همین طور 

برا مهمونا گیفت اماده کن

ی‌میز مزه بچین 

شام و‌سالاد و ترشی نوشابه

شیر نسکافه با کیک سرو شه 

رقص چاقو باشه ویدیو قشنگ میشخ

سه تایی کیک ببرید و‌شمع فوت کنید

دسر هم چند تا پیرکس یا ظرف تک‌نفره درس کن 

من بودم ی مدل چیز‌دیگه مثل سالاد ماکارونی یا کشک بادمجون هم ب عنوان پیش غذا میذاشتم

برای دکور هم یا اماده کرایه کن

یا خودت بادکنک روبان ببند با چسب بادکنک بزن سقف پشتش پرده ی هپی بیردی نیونی کرایه کن ظرفا هم یکبار مصرف سه تا سری بخر برا کیک پفیلا لیوان کاغذی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حتما هم شمع یا تزیین روی‌کیک‌ نگه کن بعدها براش جمع میکنی رو بوم قاب میزنی یادگاره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

برا میز مزه‌هم‌اپشنا سخت نذار من سس و‌دیپ شیرینی و شوریینی اماده بذار