2777
2789

دوساله داره مصرف میکنه 

۱۹سالشه

بیچارمون کرده ،بابام با نداریش دو دوره خوابونده کمپ 

اومده دوباره رفته سمتش 

پول پیدا نکنه وسایل خونه رو میبره میفروشه 

مامانم از غصه ش مریض شده دیگه نمیدونیم چیکار کنیم 

دیگه حس میکنم مغز نداره 

نه چیزی میشنوه کتک بهش کار نمیکنه حرف زدن فایده نداره ،منکه دیگه امید ندارم ولی پدر مادرم از بین رفتن 

خدا انشالله هر کی این موادو پخش میکنه به خاک سیاه بنشونه انشالله سر بچه ها و خواهر بردارا خودش بیاد خیر نبینه از زندگیش

آمین

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم همین مورد رو تو اطرافیانم دیدم 

اصلا ناراحتی بقیه تاثیر نمیذاره روش

بنظرم اگه پیش یه متخصص برن ممکنه کمک کنه چون اینجور افراد که من دیدم معمولا افسرده و گوشه گیرن و امیدی به زندگی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم کیمکال همون توتون سیگاره با اسپری شیشه  اسپری میکنن روی توتون میگن کیمیکال 😵

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
من شنیدم کیمکال همون توتون سیگاره با اسپری شیشه اسپری میکنن روی توتون میگن کیمیکال 😵

بعد مصرفش باید ببینیش 

رنگش زرد میشه ،یه چشمش کوچیک میشه و حالت کما میگیره بعضی وقتا تشنج ،کاش توتون سیگار بود

بعد مصرفش باید ببینیش رنگش زرد میشه ،یه چشمش کوچیک میشه و حالت کما میگیره بعضی وقتا تشنج ،کاش توتون ...

اگه خودش بخاد میتونه ترک کنه وگر نه ک از شما کاری ساخته نیس🤌

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
منم همین مورد رو تو اطرافیانم دیدم اصلا ناراحتی بقیه تاثیر نمیذاره روشبنظرم اگه پیش یه متخصص برن ممک ...

مادرم از غصه ش توده تو بدنش دراورده کل خانوادرو نابود کرده هر چقدر باهاش حرف میزنیم انگار که با دیوار حرف میزنیم پنج دقیقه بعد دوباره کار خودشو میکنه

الهی خدا ب فریادتون برسه واقعا عذاب اور و وحشتناکه

داداش منم مث سگ گل میکشه مشروبم میخوره هرررکاریم میکنیم دست بردار نیست تاحالا ۳ بار بردیم کمپ چقدر هزینه ولی تا برمیگرده رفیقای خیر ندیده اش دوباره میان دور و برش و شروع میکنه

مامانم هزارتا مریضی گرفته چندوقتم هست تو گلوش یه چیزی در اومده مشکوکه بابامم سیاتیک گرفته