2777
2789
اره بابا دیوونه نیستم که ب بچه تهمت بزنم مثلا رژلبم گرون بود تو وسایلاش دیدم اتفاقی بعد مدتها ک گم ش ...

خب همونجا میگفتی اااا این مال منه جلو مامانش 

بعد مادرش نمیگه اینارو از کجا آوردی

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ب رو خودم نمیارم چون شر میشه تو فامیل ولی یسری شصت هفتاد نقد تو کیفم بود با اون مهمونی بودیم گم ...

دختره یا پسر؟

چند سالشه؟

وضع مالیشون چطوره؟

تا جاییی که میتنی باید قایم کنی

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

هرچیم بگی تلویزیون واس ماس توجیبت میگه نه این مال خودمونه خیلی وقته گذاشتم جیبم

یبار شکلاتمو همه رو برداشته بود یجا خورده بود پوستاشو قایم کرده بود حالا شکلات جهنم لنتی دیابت میگیری من اصلا خسیس نیستم ولی دست خودم نیست از برداشتن بدون اجازه بدم میادکلی هم همیشه چیز میز میدم ب بچه ها خوشحال شدن

اگه پدر و مادرش منطقی هستند و از این قضیه مطمئن هستی باهاشون صحبت کن. نه به خاطر اون وسایلی که برده، بلکه به خاطر آینده خود بچه که برن دنبال راه حل و درمان

بعضی از افراد هستند که این عادت میشه براشون برای همیشه (حتی با شرایط مالی خوب).

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مگه تو این دوره می تونی چش غره حتی بری ب چه کسی ننه اش تیکه پارات میکنه

من جات بودم وقتی میدیدم اینجوریه اصلا سکوت نمیکردم یه بار یه چیز جالب و ریز میزاشتم جلو دستش که برداره 

بعد که برداشت جلو همه وسایلشو میگشتم پیداش میکردم خودمو هم ناراحت نشون میدادم بابت این و تا آخر اخم میکردم

اگه پدر و مادرش منطقی هستند و از این قضیه مطمئن هستی باهاشون صحبت کن. نه به خاطر اون وسایلی که برده، ...

نبابا اونقدر مادرش سلیطس ک برمیگرده میگه بچه من دزد میکنی  زیر بار نمیره اصن 

نبابا اونقدر مادرش سلیطس ک برمیگرده میگه بچه من دزد میکنی زیر بار نمیره اصن

پس هیچی

فقط مراقب وسایل و پول خودتون باشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من جات بودم وقتی میدیدم اینجوریه اصلا سکوت نمیکردم یه بار یه چیز جالب و ریز میزاشتم جلو دستش که بردا ...

او انقدر عوضیه ک ی چیز خشگل ببینه حتی حاضر بریزه اشغالی یا پرت کنه بیرون انقدرم باهوشه ها