2777
2789
عنوان

خانومایی که نفقه میگیرن و وکیلا

120 بازدید | 14 پست

موقعه ی دادگاه چقدر نفقه براتون بریدن؟

نفقه ی زنی که دیپلم داره چقدر ؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
الان شرایطت چی بود که بهت نفقه تعلق میگیره؟

هنوز تعلق نگرفته 

میخوام بدونم نفقه چقدر میدن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز تعلق نگرفته میخوام بدونم نفقه چقدر میدن

توی خونه موندی؟

اگه قهر کردی و رفتی از خونه فکر کنم تعلق نمیگیره میگن زن ناشذه و از این حرفا ولی اگه موندی و شوهرت رهاتون کرده بهت تعلق میگیره

نفقه با میزان حقوق آقا و سطح اجتماعی خانم تعیین میشه اگه فرزندی داسته باشی برای او هم مقداری به نفقه ...

نه خب پایه ش چقدره 

بالاخره یه چیزی داره

خب تو این شرایط خراب اقتصادی حداقل ۱۵ میلیون

البته میزان حقوق آقا رو هم در نظر میگیرن بله حداقل نفقه باید همانی باشه که شما گفتی ولی گاهی متاسفانه نیس بر طبق نظر دادگاه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

البته میزان حقوق آقا رو هم در نظر میگیرن بله حداقل نفقه باید همانی باشه که شما گفتی ولی گاهی متاسفان ...

یه آشنا داریم خانمه موند تو خونه اجاره ای شوهرش ول کرده رفته خونه مادرش مرده میگه ۴_۵تومن ته حقوقم میمونه همه شو دادگاه میده جای اجاره خونه و نفقه ی خانمه فکر کنم ۲۴_۲۵تومن حقوق داشته باشه.

یه آشنا داریم خانمه موند تو خونه اجاره ای شوهرش ول کرده رفته خونه مادرش مرده میگه ۴_۵تومن ته حقوقم م ...

خوب آقا باید ثابت کنه که حقوقش چنده و چقدر از حقوقش رو برای خرج های ضروری مصرف میکنه دادگاه هم درصدی از این حقوق رو برای نفقه زن تعیین میکنه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

خوب آقا باید ثابت کنه که حقوقش چنده و چقدر از حقوقش رو برای خرج های ضروری مصرف میکنه دادگاه هم درصدی ...

این خانمه عاقله هر کاری کردن نرفت از خونه الان هم بچه پیششه هم داره خرجیشو میگیره حتی خونه ای که توش بود مرده گفته بود دیگه تمدید نمیکنم دادگاه مجبورش کرد تمدید کنه خانمه خیلی زن خوبیه مرده و خانواده ش عتیقه ن خواهراش سالی دو دفعه شوهر میکنن چهار دفعه طلاق میگیرن.

عروسه هم بهشون گفته من مثل شماها نیستم ما آبرو داریم

خدا کمک اش کنه

اره گناه داره الان دو سال بیشتره تو این وضعیته ولی چند روز پیش دیدمش خیلی حالش بهتر بود و قویتر شده بود انگار

مرد بد رو هر چی نبینیش راحت تری هرچند خب بهرحال احساسات یک زن هم خیلی مهمه