تازگیا میگن که این سندروم مادرزادی هست و دلیل خاصی براش نیست اگه مثلاً الان متوجه شدید که این سندروم رو دارید در اصل از بچگی داشتید فقط خاموش بوده حالا سوال من از شما اینه که اونایی که این سندروم رو دارند آیا سینههاشون کوچیکه ؟ چون که هورمون مردانه بیشتری دارند و استروژن کمتر
اره چیز جالبی بود الان که فکر کردم . دقیقا یکی از خواهرام این مشکلو ندارن سینه هاش بزرگه
من همیشه درباره خودم شک داشتم اصلا نمیفعمیدم چطور شکم و پهلو دارم ولی آنقدر سینه هام کوچیکه . چقدر ناراخت شدم واقعا عجب شانسی بود حالا هم که دیگه درست نمیشه
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
هییییی از یکی به ارث بردی دیگه ولی خب اون آدم راجبش چیزی نگفته که بدونی
اره
شانس ندارم ک
مردم ژن چش رنگی و بور و فلان بهشون میرسه من پلی کیستیک😑😂
و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
ن اصلا اینجوری نیستم من ،پریودام منظمه اصلا فک نمیکردم پلی کیستیک داشته باشم.یبار همینجوری رفتم سنو دادم تو سنو نوشته بود پلی کیستیک😑البته ریزش مو شدید داشتم