2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتیا انقدر بی جنبه شدن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 50 پست
چون با این کار دارید عادی سازی میکنید .چرا فکر میکنید گشتن با یه پسر اسمش شاهکاره نه عزیزم آدمی که س ...

شما شوهر کردی خرابی؟ واقعا این حرفارو از کجا در میارین در عجبم چطور شخصی میتونه همچین تفکری داشته باشه . حرفی برای گفتن ندارم واقعا

اتفاقا خیلی خوبه این تاپیکها زده بشه، من دیدم خیلیا چقدر دلسوزانه و مادرانه اینجور بچه هارو راهنمایی ...

بله راهنمایی بشن اره

ولی الان یه چیزایی غلطه ولی داره زیاد میشه

مثلا همین دوستی ها برا پسر که مهم نیست خیلی وقتا هدفش ازدواج هم نیست فقط چند سال دختر رو بازی میده بیشتر دخترها ضربه میخورن

یا همین بچه دار شدن هرکی بگه بچه میخوام میریزن سرش

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا از همه چی ام خبر دارن. اینا تو دنیای واقعی همه چی و تجربه کردن. فقط اینجا فاز بد آموزی بر ...

چه آقا چه خانم اینجا خیلی خودشونو پاک نشون میدن اصن انگار معصومن 😐

کاربر اقام 

اتفاقا برعکسم هس کسی که از خدا پیغمبرو حجابم حرف بزنه ۲۰۰ هزار نفر میریزن سرش که تو املی نظرات عهد ب ...

دقیقا اینجا بگی من خانم معتقدی هستم به خدا پیغمبر اعتقاد دارم میخوان قورتت بدن. 

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

من گزارش نمیزنمولی رابطه باید تو فضای خونواده باشه نه اینکه 4 سال بدون گفتن به خونواده صحبت کنی و .. ...

خب کی گفته بدون گفتن به خانواده بوده؟ قطعا وقتی کسی ۴ سال با کسیه هردو خانواده کامل اطلاع دارن و تمام جیک وپیکشون رو هم میدونن ‌. و من ترجیح میدم بعد چهار سال از دوست پسرم جدا بشم نه اینکه پله های دادگاه رو بالا پایین برم برای طلاق ‌. شناخت قبلی خیلی بهتر از شناخت بعدا عه

بله راهنمایی بشن ارهولی الان یه چیزایی غلطه ولی داره زیاد میشهمثلا همین دوستی ها برا پسر که مهم نیست ...

الان با گزارش زدن این مشکلات حل میشه؟ 

به نظر من که اصلا

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

به نظر منم نباید تاپیک رو گزارش بدن. حتی اگه اون کاربر یک کار اشتباهی داره انجام میده دلسوزانه راهنم ...

دقیقا . مشکلشون راهنمایی نیست کلا فشاری میشن انگار چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن 

دقیقا اینجا بگی من خانم معتقدی هستم به خدا پیغمبر اعتقاد دارم میخوان قورتت بدن.

والا بخدا قبلا بی حجابی خلاف بود الان با حجابی .یکی تاپیک زده بود آخ جون قانون حجتب برداشته شد و اینا هرچند من ندیدم همچین خبریو ولی من یک کلمه گفتم بنظر من بی حجابا اصلا جذاب نیستن نمیدونی چیکارم کردددن یعنی شستنم گذاشتنم کنار.بابا من نظرمو گفتم از بی حجابی و عریان بودن لذت نمیبرم توهین نکردم به کسی 

یعنی شما با هیچ دختری وارد رابطه نشدی و نمیشی و اگر هم وارد شی فقط و فقط زیر نظر خانواده هاتون؟

با دختری نبودم

درضمن شاید بگی یه سال چیزی نیست برا دوستی

برا یه اقا 4 سال هم چیزی نیست

ولی برا یه خانم خیلی تاثیر داره یه سال دوستی چند ماه باید فراموشش کنه و ...

سن برا خانم خیلی مهمه و وابستگی وشکست اونا یراشون سنگین تره

دوستی بیشتر به خود خانم ها ضرر میرسونه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

چون فقط اینجا زورشون میرسه والی تودنیای واقعی خیلی وقته عقب نشینی کردن و روال طبیعی زندگی هشت میلیارد ادم رو شده به زور هم دارن میپذیرن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ب خاطر تعلیق نشدن نامزد دیدم میگن 

نی نی یار تعلیق میکنه ببشتر چون بعضیا دیگ 

از اون ور بوم افتادن یهو مثلا میان تاپیک میزنن 

ک اره با دوس پسرم رابطه داشتم نکنه حامله باشم 

یا مدل رابطه رو خیلی شفاف توضیح میدن ک خب اینا خوب نیس 

تو سایت عمومی 

با دختری نبودمدرضمن شاید بگی یه سال چیزی نیست برا دوستیبرا یه اقا 4 سال هم چیزی نیست ولی برا یه خانم ...

من ۴ سال و خورده ای با شوهرم توو رابطه بودم 

و اینو خودم خواستم 

چ آسیبی میتونه داشته باشه؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸