2777
2789
عنوان

به هیچکاری نمیرسم

108 بازدید | 12 پست

خیلی خستممممم شوهرم و دخترم‌خیلی شلختن 

من خونه رو روزی ۳ بار جمع میکنم ولی انگار ن‌انگار 

اصن حس میکنم از خستگی و فشار زیاد سیستم ایمنیم نابود شده راهکار بدید توروخدا

من که ازبعد بارداریم زدم به بیخیالی....سخته واقعا

خسته شدم شب خونه رو تمیزمیکنم‌میگم‌صبح خونه‌اوکی باشه نصفه شب میوه چای میخورن لباساشون‌و کلا رو زمین من‌روانی شدم واقعا کنترل اعصابم دستم‌نیس دگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم شب خونه رو تمیزمیکنم‌میگم‌صبح خونه‌اوکی باشه نصفه شب میوه چای میخورن لباساشون‌و کلا رو زمین ...

حق داری....میفهممت...منم یه پسر بچه دارم،شب با سختی خونه رو جمع میکنم،صبح پا میشم تا خوابش نبرده،تمام اتاقشو ترکونده....چی بگم...فقط میتونم بگم تنش سلامت باشه،چون یاد روزایی که مریض میشه میفتم میگم فدای سرش....درسته اون موقع ها خونم مرتب تره،ولی دیگه صدای خنده ی بچم تو خونه نمیپیچه...اینجوری درسته خستم،ولی زندگی جریان داره

باورت میشه دیشب تا صب گریه‌کردم‌حس میکنم به هیچ کاری نمیرسم

میدونی تنها راهش اینه صب کار کنی 

من بچم میره مدرسه نمیخابم میرم پیاده روی بعدشم کار

هرچی ام میریزن زمین هی یادآوری میکنم دوتاشم بردارن غنیمت

حق داری....میفهممت...منم یه پسر بچه دارم،شب با سختی خونه رو جمع میکنم،صبح پا میشم تا خوابش نبرده،تما ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

شاید باورت نشه اصلا انگار افسرده ام دیگه حال هیچی و ندارم 

میدونی تنها راهش اینه صب کار کنی من بچم میره مدرسه نمیخابم میرم پیاده روی بعدشم کارهرچی ام میریزن زم ...

بدبختیم یکی دوتا نیس صباام شوهرم خونس میگیره میخوابه نمیزاره کار کنم شباام که اصن‌ساعت ۱۱ میشه نمیزاره کارکنم

بدبختیم یکی دوتا نیس صباام شوهرم خونس میگیره میخوابه نمیزاره کار کنم شباام که اصن‌ساعت ۱۱ میشه نمیزا ...

توجه نکن ب خونه بودنش 

کارایی ک سر صدای زیادی نداره انجام بده 

مامانم همیشه میگه میخای ب کارات برسی همشو صب انجام بده

خدا حفظش کنه عزیزم شاید باورت نشه اصلا انگار افسرده ام دیگه حال هیچی و ندارم

ممنون،همچنین عزیزان شما🙏میفهممت عزیزم...هممون یه روزایی حال دلمون گرفتست،چون دچار روزمرگی شدیم،چون زندگیمون گاهی میفته رو دور تکرار....همین خستمون میکنه...سعی کن یه تغییری ایجاد کنی،یه فعالیتی که فکر میکنی حال دلتو بهتر کنه.....من روزایی که حال دلم خوب نیست،بدون هیچ دلیلی همش حس میکنم حال جسمیمم خوب نیست،انواع مریضیا رو هم تو بدنم حس میکنم