2777
2789

توروخدا دعا کنید من صب پا نشم دستو دلم نمیره خودم کار خودمو تموم کنم میترسم ولی شما دعا کنید شاید گرفت

مسلمونارو درست دیدم کافر شدم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست و دو سال پیش...خاله ام همچین چیزی رو ازم خواست...بهم گفت : دعا کن من بمیرم...

تو چشماش نگاه کردم و گفتم اخه چطوری از من میخوای همچین دعایی کنم...

من دعا نکردم...ولی اون مرد...

خیر اش در این بود که بمیره...

شایدم همون موقع که از من میخواست...مرغ آمین اومد بالای سرش و ....

نمیدونم

هرچی که هست جاش خیلی خالیه...

ازخذا خیر ات رو بخواه خواهر...

اون بهتر میدونه اخر اش چی باشه بهتره......

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بیست و دو سال پیش...خاله ام همچین چیزی رو ازم خواست...بهم گفت : دعا کن من بمیرم...تو چشماش نگاه کردم ...

کاش منم بگیره مرغ آمینم🥺

خستم

کسی دستتو میگیره بلندت کنه؟

هیچکس

تو این دنیا ب این بزرگی با چند میلیارد آدم حتی یکی نیست دستتو بگیره بلندت کنه

مجبوری عزیزم مجبوری کاملا زوری و بی رحمانس ک با هرسختی و بدبختی باز بلند شی و ادامه بدی

تموم بند بند وجودت درد میکنه و غم داره ولی هیچکس حتی حاضر نیست یک شب ب درد و دلت گوش بده

خودتو بغل کن نازخودتو بکش و بگو بیا زندگیو بازم جلو ببریم

کسی دستتو میگیره بلندت کنه؟هیچکستو این دنیا ب این بزرگی با چند میلیارد آدم حتی یکی نیست دستتو بگیره ...

اخه چقد تا کی خودم باشمو خودم