2777
2789

جوابش:

«دخترای سبزه با چشم و ابروی مشکی» معمولاً در خیلی از فرهنگ‌ها جذاب در نظر گرفته می‌شن، ولی اگر بخوای بدونی کدوم کشورها یا مردها معمولاً بیشتر به این تیپ علاقه دارن، می‌شه به چند دسته اشاره کرد:

🌍 ۱. کشورهای مدیترانه‌ای (مثل ایتالیا، اسپانیا، یونان، پرتغال):

در این کشورها رنگ پوست سبزه، مو و ابرو و چشم تیره خیلی طبیعی و حتی ایدئال محسوب می‌شه. مردهای مدیترانه‌ای معمولاً از زیبایی‌های گرم و طبیعی خوششون میاد.

🇫🇷 ۲. فرانسه:

فرانسوی‌ها معمولاً زیبایی طبیعی و بدون آرایش زیاد رو دوست دارن. تیپ سبزه چشم‌مشکی براشون یادآور جذابیت شرقی و اصالت زنانه‌ست.

🇹🇷 ۳. ترکیه و کشورهای خاورمیانه (مثل لبنان، ایران، عربستان، مراکش):

در این کشورها هم تیپ سبزه چشم‌مشکی از قدیم نماد زیبایی و جذابیت زنانه بوده. معمولاً این چهره رو با چشمان نافذ و حس خاص زنانه مرتبط می‌دونن.

🇲🇽 ۴. کشورهای آمریکای لاتین (مثل مکزیک، برزیل، کلمبیا):

اونجا هم دخترای سبزه با مو و چشم تیره خیلی محبوبن. زیبایی “لاتینا” دقیقاً بر همین ویژگی‌ها استواره.

🇮🇳 ۵. هند و پاکستان:

در این کشورها هم چهره سبزه با موهای تیره نه‌تنها رایجه، بلکه حتی در مدل‌ها و بازیگرهای معروف، همین ترکیب بیشترین طرفدار رو داره.

🇺🇸 ۶. ایالات متحده و اروپا (شمالی‌ترها):

در کشورهایی مثل آمریکا، آلمان، سوئد و نروژ که بیشتر مردم پوست روشن و موهای بلوند دارن، تیپ سبزه چشم‌مشکی معمولاً «اگزوتیک» (خاص و متفاوت) به نظر می‌رسه، و خیلی از مردها دقیقاً به خاطر همین تفاوت جذبش می‌شن

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکردم کره بیشتر جذابیت داشته باشه ولی از وقتی جهنم محردا تو آنتن میبینم فهمیدم همون زمینه خو ...

کره ایا خیلی نژاد پرستن 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

هند و خاورمیانه و ایران اشتباهه این قسمتا علاقه خاصی به پوست خیلی روشن دارن 

عربا سفید و چش درشت رنگی

ترکا که کلا عاشق سفید و بور بودنن

کردا هم مثل بالایی ها

ایرانیا که کلا عروسک پسندن یعنی طرف باید خیلی خوشگل باشه 

روسیه هم هر رنگی با پوست سفید

غربیا هم همون سفیدو بیشتر میپسندن ولی نژاد پرستی شونو خیلی خوب سرکوب میکنن و از خوشگلای سبزه تعریف میکنن

ولی من سبزه و تیره خوشگل خیلی دیدم بعضیاشون مثل الهه های تاریکی ان میگم خدایا برای این عروسک چههه قدر وقت گذاشتی

شما که این کامنتو میخونی هر رنگ پوستی دارین من بهتون میگم خیلی خوشگلین🩷🩷

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن