2777
2789
عنوان

ریشه تجاوز چیه

142 بازدید | 4 پست

بیشتر مردم فکر می‌کنن متجاوز یعنی یه آدمی که نتونسته خودشو کنترل کنه.

غلطه.

اون ادم میل به سلطه داره یعنی چی «میل به سلطه»؟

یعنی اون ادم، از تحقیر کردن و شکستن اراده‌ی قربانیه خوشش میاد. این حسِ کنترل و تسلط، برای بعضی‌ها جایگزین حس قدرت واقعیه که توی زندگیشون ندارن.

نمونه‌ی رفتاری: یه فردی که تو زندگی‌اش تحقیر شده، یا احساس ناتوانی داره، ممکنه با تجاوز بخواد اون حس شکست رو “جبران” کنه. یعنی می‌گه:

«حالا من اونیم که زورم می‌چربه.»

اینجا جنسیت قربانی یا حتی سن و خیلی چیزای دیگه واسش ملاک نیستن

و این حرف ها از لحاظ علمی ثابت شدن

پس میخوام بگم که اولا

بسیار بسیار بسیاااااااار مراقب بچه هاتون باشین بهشون یاد بدین هررررر اتفاقی واسشون افتاد به شما بگن پنهان نکنین بهشون یاد بدین بقیه چه مرزی باید باهاشون داشته باشن

به قربانی ها زخم زبون نزنین، نمیدونم حالا کارما یا چوب خدا یا جواب حضرت ابوالفضل تورو به هرچی که بهش اعتقاد دارین چون ممکنه باعث شین اون فرد اقدام به خودکشی کنه

چیزای زیادی تو این ماجرا دخیله ‌. دختر و پسری که رل میزنن و رابطه دارن اگر یه بچه از این رابطه خلاف شرع به دنیا بیاد تو شریعت بهش میگن بچه نامشروع . آیا اون دختر و پسر میدونن که این بچه در آینده یه متجاوز میشه ؟ آیا الآن خیلیرهادجلوی خودشونو میگیرن ؟ در گذشته هم یه عدهدجلوی حودشونو نگرفتن و نتیجه ش شد یه متجاوز . پس همه ما مسئولیم و باید مراقب اعمال و رفتار خودمون باشیم . شاید متجاوز بعدی که وارد جامعه میشه نتیجه ی هوسرانی ما باشه ‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای زیادی تو این ماجرا دخیله ‌. دختر و پسری که رل میزنن و رابطه دارن اگر یه بچه از این رابطه خلاف ...

بله منم گفتم عزیزم خیلی از رفتار هایی که در بچگی با اشخاص میشه هم ممکنه ازشون یه همچین ادمی بسازه..