2777
2789
عنوان

اسم دخترمو نیلارز گذاشتم

207 بازدید | 15 پست

نیلارز:به معنی رز آبی🪻🩵

ولی همسرم میگه طولانیه اسمش بهتره رز 🌹 بذاریم 

موندم چیکار کنم عوضش ب انرژی اسم هم ب شدت اعتقاد دارممممم و برام مثل امضا میمونه 

و نیلارز طبق حروف ابجد اشرافیه 

ولی رز متضرر و بد قدمه 

نطرتون راجبش؟؟اسم خوبیه یا نه؟

یه فامیلی داریم اسم دخترشو گذاشته دلارز خیلی اسم خوشگلیه به نظر من می‌خوای بذار دلارز راحت‌ترم هستش نسبت به نیلا رز احساس می‌کنم بهتره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رز خیلی کوتاهه یجوریه

نیلارز و نیلا قشنگن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یه فامیلی داریم اسم دخترشو گذاشته دلاروس خیلی اسم خوشگلیه به نظر من می‌خوای بذار دلارز راحت‌ترم هستش ...

دلاروس چه اسم قشنگی چه معنی میده 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
دلاروس چه اسم قشنگی چه معنی میده

ببخشید دلارز 

اشتباه تایپی بوده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...