2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها کجایید؟ من واقعا ناراحتم بیش از ده جلسه لیزر کردم ولی الان دوباره موهام در میاد

عزیزم کامل که در نمیاد مگر اینکه دستگاه اصل و با کیفیت نباشه یا اپراتور درست انجام نداده باشه
من یه مرکز تو پاسداران رفتم خیلی راضی هستم 8 جلسه انجام دادم
شعبه پاسداران مجموعه تهران اسکین هست
مجموعه تهران اسکین چند تا شعبه تو تهران داره شهرستان ها هم همینطور
میتونی سایتشو نگاه کنی کلی مطلب خوب هم راجب پوست و مو داره، آدرسش رو از سایت ببین

وای تورو خدا خانم ها اطلاعات درست بدید من اینجا تحقیق کردم رفتم لیزر نه تنها سوختم تازه بعد از دوسال مجدد موها رشد کرد  وقتی تحقیق کردم متوجه شدم که تکنولوژی IPL  نتیجه مقطعی داره و دوست عزیزی که در کامنتها نوشته بود تکنولوژی دایود خوب نیست خواستم بگم که تکنولوژی دایود همون تکنولوژی دستگاه های الکساندره که نتیجه دائمی داره وقتی داشتم میگشتم برای لیزر موها زائد با دستگاه لیزر موهای زائد تریا آشنا شدم که دو تا حسن داشت یکی اینکه دیگه لازم نبود وقت بذارم هی برم کلینیک معطل بشم و اینکه دستگاه هم شخصی بود تازه تکنولوژیش هم دقیقا مثل دستگاه های لیزر الکساندر بود وقتی خریدم استفاده کردم و نتیجه خوبش رو دیدم تصمیم گرفتم با همه این تجربه خوبم رو به اشتراک بذارم تا اونا هم بتونن از شر این موهای زائد خلاص بشن خواستید می تونید کلیه مقالات علمی و تفاوت های دستگاه لیزر رو تو این سایت بخونید.             

یا به فارسی بزنید آمیتیس تجارت ماندگار

کلینیک لیزر مو که من رفته بودم سمت غربه ستارخان. ازش راضی هستم . کلینیک دکتر هنرور. هم کارشون رو خوب بلدند هم قیمت هاشون خیلی خوبه. دکتر انجام میده خودش هم. میتونید یه زنگ بزنید بهشون. من آدرس سایتشون رو براتون میزارم میتونید برای لیزر موهای زائد بهشون زنگ بزنین. البته خدمات دیگه ای هم دارند.

کلینیک لیزر موهای زائد دکتر هنرور