2777
2789
عنوان

تخمک گذاری در سونوگرافی

3093 بازدید | 16 پست

من دوره پریودم 25 روزه هس ، که البته از وقتی اقدام به بارداری کردم همش جلو میفته ، روز 12 سیکال رفتم سونوگرافی از روی شکم گفت تخمک بالغ نداری شاید یکی دو روز دیگه ... من از روز سونو از کیت تخمک گذاری استفاده کردم ک ببینم کی میشه ، روز 12 خط دوم کمرنگ ، روز 13 خط دوم یکم پر رنگ تر از روز قبل ، روز 14 کلا یک خط بیشتر نیفتاد ... 

حالا یعنی چی ؟ اگه تخمک گذاری قبل از روز 12 انجام شده بود مشخص میشد تو سونو شکمی؟؟ یا فقط تا وقتی توی تخمدان هس قابل تشخیصه؟؟ یا من کلا تخمک گذاری نداشتم این ماه؟؟

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته هیچ مایه آزاد در لگن مشاهده نشد

منم رفتم سونو همین بود گفت تخمک گذاری نداری.باید برم دکتر برا این ماه بهم دارو بده

به اندازه باورهای هر کسی باهاش حرف بزن                 بیشتر که بگی،تو رو احمق فرض میکنه...

[QUOTE=56818752]نه اصلا راجب فولیکول ننوشته فقط نوشته تخمدان ها طبیعی و اکو هستند

شاید شما هم مثل من سایز فولی هات کوچیک بوده

به اندازه باورهای هر کسی باهاش حرف بزن                 بیشتر که بگی،تو رو احمق فرض میکنه...
[QUOTE=56818752]نه اصلا راجب فولیکول ننوشته فقط نوشته تخمدان ها طبیعی و اکو هستند شاید شما هم مثل م ...

دکتره ک سونو کرد گفت تخمک بالغ نداری الان شاید چند روز دیگه بالغ شن ، ولی کیت کلا ی خط شد ... نمیدونم ادامه بدم کیت گذاشتن یا کلا این ماه دیگه تخمکی نخواهد بود 

دکتره ک سونو کرد گفت تخمک بالغ نداری الان شاید چند روز دیگه بالغ شن ، ولی کیت کلا ی خط شد ... ن ...

آخه وقتی یه خط بشه یعنی منفی،برا من دوخط همسان شد رفتم سونو گفت سایز فولی هام کوچیکه تخمک گذاری ندارم حالا باید برا این ماه دارو مصرف کنم،کاش بازم بری پیش دکترت

خود اون که سونو کرد متوجه نمیشه ک تخمک گذاری نمیشه؟ دیر نیس برم دکتر زنان یا دیگه رفت تا ماه دیگه&nb ...

معمولا خودشون جواب نمیدن،من که ازش سوال کردم گفت برو دکتر،بهتره بری با دکترت مشورت کنی چون با دارو میتونی سایز فولی هاتو بزرگتر کنی،فک میکنم شما هم سایز فولی هات کوچیک بوده

معمولا خودشون جواب نمیدن،من که ازش سوال کردم گفت برو دکتر،بهتره بری با دکترت مشورت کنی چون با دارو م ...

حتما ... باش میرم دکتر .

سلام دوستان اگر کسی تاحالا ای وی اف ivf یا پی جی دی PGD برای انتخاب جسیت فرزند انجام داده و نتیجه شو لطفا برای پسر یا دختر دار شدن به اشتراک بذاره من دوستم پزشکه و میگه که این روش ها باعث میشه در آینده سرطان  تخمدان و پستان بگیری و اینکه از سلول های جنین را بر میدارن تست میکنن  تا ببینن و پسر‌ ه یا دختره و احتمال آسیب به جنین هم هست میگن ۵۰ ملیون خرجشه من اصلا پول برام مهم نیست میخوام فقط صدرصد باشه اما نه به قیمت جون خودم و بچه از شما دوستان خواهش میکنم تجربیات خودتونو در مورد پسر دار شدن با این روش ها  اختیار من بذارین تاتکلیفم معلوم‌بشه که چکار کنم ؟