2777
2789
عنوان

خودتون یا فامیلاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 55 پست
من سمپادی بودم طبعا اطرافم المپیادی و رتبه تک رقمی زیاده . توی خانواده هم سه رقمی عادیه و دو رقمی کم ...

سمپاد کجا درس میخوندین منم سمپاد درس میوندم رتبه ها خو بود وی نه در این حد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا

خب نسل جدیدمون هنوز به کنکور نرسیده

البته دندان پزشک هم داریم که تازه فارغ التحصیل شده ولی رتبه شو نمیدونم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
من دادشم رتبه ۳۶۵ شده

امسال؟

چه رسته ای

دوستان لطفا رشته و منطقه تونم بگین!

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

چ خوبما کل خاندانمون رو بگردی یه پزشک هم نداریم😂💔خودمم کلی خوندم نشد دیگه باید برم پیراپزشکی پیراپ ...

جانتون نیازمند طبیب نباشه عزیزم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من سمپادی بودم طبعا اطرافم المپیادی و رتبه تک رقمی زیاده . توی خانواده هم سه رقمی عادیه و دو رقمی کم ...

باز به قبل برگردین سمپاد میرید؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ممنون. برادر زادمه . اتفاقا زیاد نمی‌خوند. پارسال قبول شد پزشکی میخونه ولی نمی‌خواست انتخاب رشته کنه ...

نکته یا نصیحتی ندارین که ازش دیده باشین و بتونه به من کمک کنه؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

چراهمه مون به موقع کنکور دادیم

فکر میکنم دوستمون منظورش اینه که این سال ها خیلی دوره!

من منظورم کنکور این اواخر بود...

سال پیش تجربی منطقه سه بود مدرسش علامه حلی سهمیه هم نداشت بجز سهمیه منطقه سه

جدی؟

تبریک میگم

نه تا جایی که من می‌دونم زیاد نمی‌خوند 

انشاالله که یک رتبه خوب بیاری

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️