2777
2789
عنوان

شروع برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست
اره همه اینا رو انجام میدم چشمم دنبال رتبه خوبه گفتم بیام اینجا از تجربه های بقیه بدونم مرسی ازت🤍

اول که شما حتما مشاور رو بگیر چون یازدهم هم باید بدی از اونجا که اجتمالا نمرات خوبی نداری دوازدهمم نهاییه باید متن کتاب رو زیاد بخوانی به قولا مو به مو حفظ کتاب ببندی توضیح بدی برای خودت به خصوص تو زیست تو زیست اول کتاب دوم کتاب سوم کتاب چهارم آزمون شما چون پایت ضعیفه بشین خوب فوکست رو بذار رونهایی ها از اون ی نمره خوب بگیری هر روز عمومی ها تو کارت باشه ی روز دینی و فارسی روز بعدش زبان و عربی به طور مثال برای زیست خیلی سبز پایه بزن بعدش برو سراغ سوالات کنکور و آزمون ها مثل ماز برای فیزیکم تا جایی میتونی تست زیاد بزن دست راه بیوفته تست های کنکور  رو از لان بلد باش شما مشابه سبکشون چن ساله شیمی هر شب روتین مسائل بزن هم مال کنکور رو هم کتاب مسائل خیلی سبز ی کتاب تست دوازدهم خیلی سبز هم بخر بزن ریاضی ی کتاب جامع بخر مهر و ماه خوبه برات برای بقیه اون درسا اگر دیدی کتابت تموم شدن ی کتاب جامع هم بخر اگر نه همون آزمون ها رو بزنی و تست های کنکور کافیه این البته نظر منه ولی شما حتما مشاوره بگیر تا زیر نظرت داشته باشه اگر تو شهر خودتون مشاور خوب دارید با همونا بگیر اگرم وضع مالیتون خوبه مشاوره دکتر بهمنی رو بهتون پیشنهاد میکنم اگر نه خودت تحقیق کن ببین  کدوم خوبه به نظرم برای کلاس ها هم اشتراک الماس رو ثبت کن همه درس ها رو داره دبیر هایی رو که دوس داشتی روش تدریسشون رو انتخاب کن اگر سوال دیگه داشتی در خدمتت هستم گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که شما حتما مشاور رو بگیر چون یازدهم هم باید بدی از اونجا که اجتمالا نمرات خوبی نداری دوازدهمم ن ...

پارسال یه مدت مشاور داشتم اما متاسفانه نمیتونم با مشاور پیش برم وضع مالی هم متأسفانه از پس هزینه های مشاور های خوب نمیتونم بربیام

فقط تونستم همون اشتراک الماس ماز بگیرم با کتاب و جزوه 

خیلی ممنونم ازت 😄🤍

بنظرت درس های مدرسه رو چی اونا رو چیکار کنم و اینکه ساعت مطالعم کنار اینکه کیفت بالایی داشته باشه اونم چقدر روزی درس بخونم ؟

عزیزم من کنکور دادم تجربی بودم

دبیری شیمی قبول شدم

پیشنهادم اینه اگر با فیلم آموزشی اکی هستی و با اون میفهمی،پکیج الماس ماز برای پایه یازدهم رو بخر،بل اون پیش برو

فک کنم شروع از مهرم داره

من خودم پشت کنکور بودم گرفتم،خییییییلی راضی بودم

همش میگفتم چرا زودتر نگرفتم

پارسال یه مدت مشاور داشتم اما متاسفانه نمیتونم با مشاور پیش برم وضع مالی هم متأسفانه از پس هزینه های ...

اگر میتونی کلاس ها بپیچونی بری کتابخونه مدرسه که خیلی عالیه اما اگر نه که یکم کارت سخت میشه حقیقتا ولی از دی به بعد نرو به نظرم بشین کامل بخون چون شروع کاری کم کم شروع کن از 9 ساعت تقریبا هفته ای 45 دقیقه حدودا ببر بالا صبح ها زود بیدار شو شب ها زود بخواب ولی فروردین به بعد عین سگ ببخشیدا بخون امسال هم که یکک کنکور خوبه همه تو ی رنج میشن ولی نهایی ها رو جدی بگیر اگر غیر دولتی میری اوکیه میتونی بگی خانوادت بیان صحبت کنن نری

تراز ازمون های قلمچی و ماز هم داغون بوده 🥲💔هم چنین ازمون های کلاسی

چند بوده ترازت آزمون ماز سوالاش سخته پیچیده است مخصوثا زیستش 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

سلام عزیزم ، ببنید دوست عزیز شما با حال بدی که الان داری هم داری به شروع امسالت کند میزنی پس دیگه این شدن با نشدنو کار نداشته باش این حال بد رو بزار کنار ولش کن اصلا کافی فقط شروع کن تو تا شروع نکردی هیچی نمیشه گفت بهت,میخوای یکی بهت بگه آره میشه من به عنوان مشاور کنکور که کلییی دانش آموز داشتم بهت میگم میشع، ولی اگر همش دنبال این شدن نشدن بری بهت قول میدم تو درست شروع نمیکنی تو فقط باید باید بایددد شروع کنی و بری تو دل درست نهایی رو هم جدی بگیر نجات دهنده خوبیه، و دیگه سال آینده استرس یازدهمم باز با خودت نکشی،تا زمان داری نهایت استفاده رو بکن،و از حواشی دور شو و بسم الله استارت بزن. انشالله که موفق باشی و بعداً بیای این پیامو ریپ بزنی که شد و رسیدی🌞🩺🧘🏻‍♀️

اگر میتونی کلاس ها بپیچونی بری کتابخونه مدرسه که خیلی عالیه اما اگر نه که یکم کارت سخت میشه حقیقتا و ...

یازدهما رو متاسفانه مدرسه اجازه نمیده با اینکه دولتی هستم و بعضی دبیرا واقعا چرتن 

مرسی ازت عزیزم اره بشه بعضی وقتا واقعا مدرسه رو میپیچونم یا تو کلاس تست میزنم 

مرسی ازت بابت نظرت🤍