2777
2789
عنوان

دزد خونه م پیدا شد

244 بازدید | 9 پست

برادر زن داداشم، نمی‌دونم ما با هم رابطه خوبی داریم و داشتیم امروز همدستاش اعتراف کردن که وسایل ما دست ایشون هست و سعی میکنم مثبت فکر کنم که خواهرش کاری نیست گناه حامله ست همین روزاست زایمان کنه ولی از من نصیحت به شما به کسایی که از شما کوچک تر هستن کمتر هستن از همه نظر در سطح شما نیستن ارتباط نداشته باشید وصلت نکنید کبوتر با کبوتر 

زن داداشم درمورد این موضوع گفته که برادرش کاری نیست ما تهمت می‌زنیم و به رابطه خواهر برادری و خانواده عالیش حسودی میکنیم چون من متاهل نیستم و برادر و همسر ندارم همزمان یعنی دلیل خیلی مسخره بیان کرده قصد مسخره ندارم ولی خانواده عالی که داره پدرش اعتیاد داره خواهرش با یک آقای مسن ازدواج کرده زن دوم شده نمی‌دونم سعی میکنم آروم باشم از دیدگاهش نگاه کنم خودم جاش بذارم ولی نمی‌گذرم از آسیب های که پسرم دیده

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر خودتون چی میگه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من بودم برای همیشه رابطه ام با این زن برادر رو قطع می کردم و دیگه به ارتباط باهاش بر نمی گشتم

فقط بخاطر برادرم هست البته سر این موضوع هنوز خبر ندادم و خبر نداره دوست ندارم درگیرش کنم و ما به همسر ایشون اعتماد کردیم پذیرفتیم کلید خونه دادیم راز زندگی فهمید ولی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

برادر خودتون چی میگه

هنوز خبر نداره یا شایدم خبردار شده الان از زبان و لحن همسرش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تهش برید بدون ملاحظه کردن

قصد دارم همین کار کنم من ببخشم پدر پسرم شاکی میشه البته خودمم دلم نمیاد ببخشم واقعا گناهه پسر ۱۹ ۱۸ ساله مهره کمرش جابه جا شده استخوان گونه ش خورد شده دماغش از لحاظ روانی چیز وحشتناکی تجربه کرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط بخاطر برادرم هست البته سر این موضوع هنوز خبر ندادم و خبر نداره دوست ندارم درگیرش کنم و ما به همس ...

باید خبردار بشن

برادرتون درگیر شدن دیگه

اتفاقا باید بدونن که توی زندگی خودشون مراقب باشن

کمترین چیز اینه که اطلاع پیدا کنن

تازه من بودم از دلخورم به داداشم هم می گفتم چون بالاخره ممکن زن داداشت این وسط نقشی داشته بوده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود