2777
2789
عنوان

همکارم بهم گفت تو

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 31 پست
اره اون دختره هم مقصر کامل نیستیه سو تفاهم بوده

ولی حق نداشت بیاین بهم نسبت خودشون بهم بدن 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی پیام هم می‌دادی حق نداشت همچین چیزی بگ نکنه خودش با پسره تو رابطس

نه بابا اون با یه پسره ۱۲ سال صیغه اس همش پسره بهش خیانت میکنه 

ولی حق نداشت بیاین بهم نسبت خودشون بهم بدن

ولش کن 

اون ترسیده و معلوم نیست چه فشاری روشه

درضمن من با دختر و پسری که با یکی دیگه دوشت میشن میگم ازدواج نکنین،،،،، البته بعضی ها میگن دوستی قبل ازوداج ربطی به ما نداره و حق اوناست که دوست بشن و حتی رابطه داشته باشن

اما من میگم تا جای ممکن با همچین افرادی ازدواج نکنین

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

ولش کن اون ترسیده و معلوم نیست چه فشاری روشهدرضمن من با دختر و پسری که با یکی دیگه دوشت میشن میگم از ...

منم خوشم نمیاد کلا 

استارتر وقتی زدی زیر گوشش واکنش اون چی بود ؟ 

مردهای بد دهن خیلی بعیده شعور داشته باشن و دست رو زن بلند نکنن به خاطر همین من هیچ وقت دست رو مرد بلند نمیکنم چون میدونم شانس ندارم و یکی سیلی بزنم ده تا سیلی بهم میزنن 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

استارتر وقتی زدی زیر گوشش واکنش اون چی بود ؟ مردهای بد دهن خیلی بعیده شعور داشته باشن و دست رو زن بل ...

ترس منم از همینه 

با مرد دعوا بگیرم یکی بزنم ده تا بخورم جلو غریبه ها

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بنظر من کتک زدن تو دعوا و ... نشونه ضعف میتونه باشه و اصلا کار درستی نیست

تو بحث ها یا باید قانع کنی 

یا قانع بشی

حالا ممکنه بعضیها شعور و درک  و دانش رو نداشته باشن حقیقت رو بپذیرن،،،،، اینجور وقتا بحث ممکنه بی فایده باشه و مثل بحث با یه الاغ باشه خخخخخخخخ

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بنظر من کتک زدن تو دعوا و ... نشونه ضعف میتونه باشه و اصلا کار درستی نیستتو بحث ها یا باید قانع کنی ...

,اره خوب من اعصابم خرد شده بود زدمش 

استارتر وقتی زدی زیر گوشش واکنش اون چی بود ؟ مردهای بد دهن خیلی بعیده شعور داشته باشن و دست رو زن بل ...

هیچی اومدن وساطت کردن بحث تموم شد این همکارم که بهم توهین کرد خانم بود نه آقا اونی که بهش گفت آقا بود

ولی زده به سرم یه انتقام خوب ازش بگیرم 

ترس منم از همینه با مرد دعوا بگیرم یکی بزنم ده تا بخورم جلو غریبه ها

ولی من نخوردم چون اگه. میزد میخورد  من آدمی نیستم که بخواد کسی منو بزنه 

هیچی اومدن وساطت کردن بحث تموم شد این همکارم که بهم توهین کرد خانم بود نه آقا اونی که بهش گفت آقا بو ...

هر جوری خودت صلاح میدونی ولی تجربه شخصیم میگه به آدم بد ذات و دروغگو نباید بها بدی چون خوشحال میشه

بی اهمیتی بدترین انتقامه همین که نشون بدی ناراحت شدی و کلی بهشون فکر کنی و دنبال انتقام باشی یعنی داری میگی اونا تونستن ناراحتت کنن و مهم بودن 

من یه بار با یکی دعوام شد خیلی بدذات و دروغگو بود ازش انتقام گرفتم و همون رفتارشو تکرار کردم ولی الان فکر میکنم اگه کلا نادیدش میگرفتم بهتر بود

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !