2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند کیلو بودی مگه

52تا 54بودم

شکم تخت 

کمر بارییک 

هر روز ورزش برای لیفت و سفتی سینه انجام میدادم 

بشدت تاثیر داشت سینه هام عین اینا ک پروتز میذارن بود

تو حموم تایم اخر زیر اب سرددد میرفتم سینه و باسن خوش فرم میشه هی سرد و گرم میکردم

رژیم خوب سفت سخت حذف کامل قند مصنوعی حتی یه ذره هم منع کرده بودم

غذای فست فود .مونده .چرب .برنج .سیب زمینی و نون و نشاسته بشدت کم

وایی ینی یه چی بودم سادم میاد به به و چه چه 😁😁😂😂الان همش میگم چ اراده ای داشتم خدایی الان ی روز بدون شیرینی نمیتونم بگذرونم

52تا 54بودمشکم تخت کمر بارییک هر روز ورزش برای لیفت و سفتی سینه انجام میدادم بشدت تاثیر داشت سینه ها ...

چه خوب بودی منم الان هم وزن توام ولی میخوام چاق بشم چون خانوادم و نامزدم هی میگن چاق شو😐

واااا تپل خوبه دیگه 😐

سلیقه ای هست من واسه خودمو دوست داشتم یکم لاغربود 

کلا خواهرهامم همینن باسنمون بزرگه و رونهامونم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چه خوب بودی منم الان هم وزن توام ولی میخوام چاق بشم چون خانوادم و نامزدم هی میگن چاق شو😐

ن نشوووو ک وقتی چاق میشی ارادت هم ضعیف میشه 

من خیکلم ساعت سنی بود رون تو پر کمر باریک حیف خودمو ول کردم الان اضاف وزن دارم 

ولی حوصله داشتمااا این روتین اب یخو همیشه داستم حتی چله زمستون میلرزیدم اما انجام میدادم دیگه عادتم شده بود و اذیت نمیشدم و در عین حال اصلا زمستونا مریض نمیشدم سر همین اب یخ 

ولی اوایل نفس کشیدنم برام سخت بود 

ورزش صبحگاهیم همیشه داشتم

اینم بگم ازینجا تا قله قافم میگفتی پیاده میزفتم عین خیالمم نبود اینقدر ک بدن سبک میشه ادم حس خوب میگیری 

اضاف وزن خودش حس منفی داره

ن نشوووو ک وقتی چاق میشی ارادت هم ضعیف میشه من خیکلم ساعت سنی بود رون تو پر کمر باریک حیف خودمو ول ک ...

من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۴ کمرمم باریکه خودم دوست دارم انداممو ولی نمیدونی چقدر اطرافیان اعتماد به نفسمو  آوردن پایین از بس گفتن لاغری