سلام خانمها .منو خواهرم دیروز داشتیم در مورد مامانم صحبت میکردیم دوتامون گله میکردیم که مامانمون فرق میزاره بین بچه هاش پسراشو بیشتر دوست داره عروساشو بیشتر از ما دوست داره دراصل هم همین طوره واقعا مامانم منو ابجی بزرگمو اونطور که داداشامو با ابجی وسطیمو دوست داره مارودوست نداره بعد دیشب من خواب دیدم مامانم مرده بالا سر ی قبر وایستادم انقدر خاک ریختم رو سرم انقدر خودمو زدم گریه کردم برای مامانم داشتم تو خواب دیوانه میشدم صبح وقتی بیدار شدم بالشتمکلا خیس شده بود از شدت گریه ایی که تو خواب کزده بودم بعد همون لحظه زنگ زدم مامانم جواب نداد دلم هری ریخت زنگ زدم همین ابجیم وقتی براش گفتم همینجوری موند گفت بخدا منم همین الان میخواستم بهت زنگ بزنم منم خواب دیدم مامان مرده منوتو میزنیم تو سرو کله خودمون خاک میریزیم رو سرمون بعد گفت فکر کردم بالا سر ی قبری هستیم ی باد خیلییی شدیدی میاد طوفان اصلا ...بعد من همینجوری موندم واقعا خیلی ب ام عحیب بود خانمها من واقعا دیشب بعد اون خواب فهمیدم جونم به جون مامانم بسته س هر چقدر مامانم فرق بزاره دیگه برام مهم نیست چون اون خوابی که دیشب دیدمو نمیخوام تو واقعیت تجربه کنم انشاالله من قبل مامان بابام بمیرم🥲به نظرتون اون خواب منو ابجیم نشانه چی بوده.کسی تعبر خواب بلد نیست؟