2777
2789
عنوان

ببخشید یه لحظه لطفا

332 بازدید | 23 پست

سلام اول بگم که تازه واردم ولی از سال 90 خواننده خاموش بودم.ولی الان به خاطر این مشکلم عضو شدم شاید کسی تونست کمکم کنه.مشکلم خساست همسرم هست که چطور میتونم درستش کنم.مثلا بگم مانتو میخوام میگه یه دونه که داری بعد اون یه دونه ماله دو ساله پیشه.بگم لباس بخر میگه فعلا که اینو داری بعدش مثلا همون لباسی که میگه داری از کهنگی داد میزنه.الان تو این 7سال زندگی دوتا عینک برام گرفته اولی رو بچه هام شکستن و دومی رو گم کردم و به عینک فقط برای خیاطی و کار با گوشی و...اینا احتیاج دارم ولی میگه نمیگیرم برات.ببخشید طولانی شد.اگه کسی راه کاری داره ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم....سعی کن برای خودت در امدی داشته باشی هر چقدم کم و خونگی باشه بازم هم احساس استقلال میکنی هم اعتماد بنفست میره بالا روی پای خودت وایسادی ...یکی از اقوام ما همینجوری بود اون بی اجازه از دخل اقاش پول برمیداشت البته زیاد ن ب اندازه ی خرج خودش و بچه هاش بعدشم میگفت که حق منه دارم تو خونه اش زندگی میکنم ارزو همه چی هم داشته باشم؟؟میتونی خودت یه کاری وست و پا کنی از ترشی و خیاطی و کارهای هنری و ....

خوش اومدی عزیزم 

متاسفانه  بعضی ازمردهااینجوری هستن وخیلی سخته تغییردادنشون 

کاش میتونستی یه کاری انجام بدی حتی کارهایی که توخونه انجام میدن ونیازی به بیرون رفتن نداره 

برای سلامتی دخترم دعاکنید