2777
2789
عنوان

دخترم دروغ گفته بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترت الان توی رویا سیر میکنه 

بذار بره وقتی دو روز نون خشک هم پیدا نکرد که بخوره حالیش میشه جای گرم و نرم و لباس تمیز و غذای خوشمزه یعنی چی... 

بذار بره تا قدر عافیت بدونه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بنظرم من این حرفت خودخواهی هس

آبجی من دانشگاهش اهوازه 12 ساعت راه هس تا شهرمون ولی مهم اینکه رفت اون رشته ای که دوست داشت

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

مشگل کجاست؟

خانواده منم گفتن شهرای نزدیک بزن اما دور زدم و بعد انتخاب رشته گفتم بهشون که من نزدیکو اصلا نزدم گفتن آینده خودته هرطور مایلی خوشحالم که مادر پدر عاقلی دارم

.

حق انتخاب شهر تحصیل رو دارهنباید در ازای این از مهر مادر پدر محروم بشه ایتجوری تو دام گرگا میفته

کاریش ندارم

دلم میسوزه تو دلم غصه اس ولی دیگه کار از کار گذشته اشتباه خودش رو کرد

اگ دانشگاه خوب بره چ اشکالی داره بره یکم مستقل شه تاابد شما بالای سرشون نیستی باید یکم سردو گرم روزگ ...

نصفشون بهتر از شهر خودمون نیستن

برای مثال مرکز استانیم رفته شهرای مجاور بالاتر از مرکز استان گذشته 

دخترت الان توی رویا سیر میکنه بذار بره وقتی دو روز نون خشک هم پیدا نکرد که بخوره حالیش میشه جای گرم ...

بعد کی قراره آشپزی یاد بگیره؟

تا وقتی مستقل نشی نمیتونی از پس زندگی بر بیای

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌