بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم من آندومتريوزيم اونم از نوع شديد... نميخوام دلتو بسوزونم ولي دو تا بچه دارم... دليلش نميدونم دقيقاً چيه ولي فكر ميكنم اينه كه خيلي به خدا اعتماد دارم... حرفاي دكترا هيچ اثري روم نذاشت... از طرفي دخترمو خداخواسته باردار شدم و با وجود چسبندگيه شديد!!!
پيشنهادم بهت اينه طب سنتي رو امتحان كني... غذاهاي گوشتي رو كم كني... من زماني دخترمو باردار شدم كه رژيم گرفته بودم براي پاكسازيه كبد و روده ...
خيليم بهش فكر نكن...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
ميدونم حق داري... ولي به خدا همون اطرافيان هزار و يك مشكل دارن كه رو نميكنند و فقط و فقط زوم ميكنن رو مشكل بقيه... اينطوري ميخوان اعتماد به نفس پيدا كنن!!!
من خودم دو تا بچه دارم ولي به خدا يه درد بي دوا درمون دارم كه داره منو ميكشه... كل ستون فقراتم تعطيله... هيچ درمونيم نداره... شغل خوبم دارم. تحصيلاتم دارم... بچه هامم يه جورين كه همه عاشقشون ميشن و... همه فقط ظاهر زندگيمو ميبينن...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
تا حالا هر دارو و آمپولى بگى مصرف كردم، دوبار آى يو آى كردم، كلى آزمايش عكس رنگى كلى دكتر رفتم ...
اشخیص اندومتریوزخیلی سخته.. من تاسه سال اول که اقدام کردم هیچ دکتری نمیتونست تشخیص بده..اخرش باارمایش خون متوجه شدن که اندومتریوزم..حتی عکس رنگی هم دادم که مشخص نشد