2777
2789

حتی سوتی هم بدم کم پیش میاد بخندن 

فقط یبار خاهرشوهر احمقم چون معنی ی کلمرو ندونستم ور ور فقط خندیدن حالا انگار چیشده بود

یبارم تو جمع بهم گف این ازمن گیج تره...روز بعد زنگ زد عذرخواهی کرد... ولی فک میکنم چون همون شب بعد اون شوخیش از شوهرم عصبی بودم  نمیدونم حسم کرده و فکرده ناراحت شدم ازش؟ 

فقط با برادرزادش راحتم شوخی میکنیم منظور حس صمیمیت بینمون ایجاده کمی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می‌دونی چرا چون سطح شوخی خانواده‌ها فرق می‌کنه 

من بعد ازدواج دیدم چیزایی که برای ما خنده داره برای خانواده همسرم نیشنغ یا بر عکس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی ام خوبه خواهشا اگر میخای احترامت سرجاش باشه خودتو سبک نکن چ‌شوخییی دارید اخه باهم شوخی شوخی ی جا میرسه ک باید هموجرررر بدید 😐🤧

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن