2777
2789
عنوان

میخوام بچم تک فرزند بشه به نطرتون ایرادی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 63 پست

شما داخل زندگی اینایی که میگن ما راضی هستیم ، دیدی ؟ 

بعد از ۱۲۰ سال عمر با عزت ، بچت نباید یه خواهر برادر داشته باشه ؟ 

منم سال به سال برادر هام رو نمی‌بینم 

البته درگیر زندگی هستن و بچه مدرسه ای دارن ولی یه شب تولد ، یه شب یلدا ، یه شب عید که جمع میشیم به اندازه ی کل سال ارزش داره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من تک دختر هستم 

خیلی برام سخته. بارها به مادر ها گفتم نزارید دخترا تون تک باشن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا که بارداری،به قول قدیمی ها سیب و که بندازی هوا صد تا چرخ میخوره تا به زمین می رسه،کو تا چند سال بعد که تصمیم بگیری!!

بعدشم برای بچه دار شدن اول شوهر خوب داشته باشی مخصوصا اگه پولدارم باشی و اعصاب خودتم خوب باشه سه تا هم خوبه،دیگه وقتی هم بزرگ شد و عروس شد یا داماد شد با حسرت به اونایی که خواهر و بردار دارن نگاه نمیکنه

دوست دارم ریپلای کنمبا این وضعیت خیلیا بچه دار نمیشن چون از عقلشون استفاده میکنن میدونن وقتی شرایط ن ...

عقل ناقص هست و خیلی جواب گو نیست خواهرم اون طفلیایی که از عقل استفاده کردن وچند سال قبل بچه آوردن الان در این شرایط ان شاید درآینده فرزندان جدید الورود اوضاع عالی بشه ماپیر و پشیمان منظور فقط جلو پاتو نبین