سلام عزیزای دلم امیدوارم همتون خوب باشین 🥰 دوستان من خودم به دعا و طلسم زیاد اعتقاد ندارم و کلا حس خوبی هم بهش ندارم و دعای خوب و دعای بد ، ولی حس میکنم طلسم شدم ، حس میکنم توی همه ی موضوعات میخورم به دره بسته ، ( اینم بگم که توی خانواده ی پدریم طلسم و دعای بد گرفتن مثله نقل و نباته براشون و متاسفانه هیچکدومشونم از من دله خوشی ندارن ، از یطرف انگار بختم بسته شده ، از یطرف انگار جن زده شدم از بس لاغرو ضعیف شدم با اینکه کلی آزمایش دادم و کلی به خودم میرسم ، از یطرف کارایی که میخوام انجام بدم به بن بست میرسه ، رابطه ی عاشقانم اصلا خوب پیش نرفت و کات شد
رابطمون الکی نبود کاملا جدی بود و بخاطر یک چیزه کاملا مسخره تموم شد و طرفم دیگه اصلا نمیخاد برگرده
خودمم از نظر روحی و جسمی خیلی بهم ریختم 💔🥲خیلی پرخاشگر شدم خیلی زود باهمه دعوام میشه ، همیشه بدن درد دارم و حالم بده سردردای وحشتناک میگیرم بدون هیچ دلیلی ، و جالب اینجاست انگار تو چشمه همه بدترین موجود دنیام 🙂🙂 همه بهم بد نگاه میکنن همه قصد اسیب زدن بهم رو دارن واقعا حالم بده حتی صمیمی ترین دوستامم باهام بد شدن دیگه انگار واقعا تنها شدم و کسیو ندارم ، )
و اینم بگم که من موهامو ک کوتاه کردم یافتم و دادم به پارتنرم بنظرتون احتمال داره برام دعا گرفته باشه که من وابستش بشم و اون ولم کنه ؟ اخه سابقه یک دعا گرفتن برای پدرش روداشته
خیلی ناراحتم خواهش میکنم اگه کسی تجربه ی این مدلی داشته یا علمش رو داره بهم کمک کنه ، بوس به همتون مرسی که کمکم میکنید 💋💓