2777
2789

پسرم دو ماهشه . فقط شب اول بیمارستان کمکی داشتم . از شب دوم خودم لگن میزاشتم رو تخت و میشستم. سزارین شدم. مادرم  که سنش بالاست از شهرستان اومد  و فقط میتونست یه غذایی بپزه. همسرم تا جایی که تونست کمک کزد تو چند روز اول . ولی الان بخاطر مشغله کاری نمیتونه . خواهرامم حتی نپرسیدن کی زایمانته ... پسرم مدام دل درد داره شبانه روز ۵ساعت هم نمیخوابم . از صبح تا شب گریه میکنه . هیچ کاری رو نمیتونم کامل انجام بدم . احساس میکنم تمام استخونام خورد شدن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنمولی لطفا خانواده تو مقصر ندون اونا هم حتما درگیر بودن

نه باهام مشکل دارن... یکیشون اینجا خونه داره. اومد اینجا ولی نیومد سر بزنه. یکیشون بعد ده روز زنگ زد برا تبریک

نفخ داره .دارو داده .با دارو بهتر شده ولی کامل نه . الان همزمان صدای سشوار هم براش گذاشتم با گوشی

خب خودت خیلی چیزا رو نباید بخوری

خواهر من تا ۹ماه مثل روز اول رعایت میکرد غذای نفاخ و سرد نمیخورد!

چند وقتشه ... منم همینم .

۳ماه. انقد دوسش دارم که خودمو کامل وقفش کردم خودم دارم نابود میشم ولی خیلی بدنم خالی کرده گاهی گریه میکنه انقد اعصابم خرابه سرش یه داد کوچیک میزنم بعدش تا چندروز عذاب وجدان میگیرم.خیلی سخته میدونم این روزا این دوران دیگه تکرار نمیشه ولی خب خستگی و بی‌خوابی آدمو از پا درمیاره. منکه خیلی اعصابم ضعیف شده

۳ماه. انقد دوسش دارم که خودمو کامل وقفش کردم خودم دارم نابود میشم ولی خیلی بدنم خالی کرده گاهی گریه ...

تو منی یا من توام ... منم همینم ... تازه اخرش احساس بی کفایتی هم دارم

عزیزم منم کسی را ندارم الان باردارم بدحالم شوهرم دست و پا شکسته آشپزی می‌کنه و به درس پسرم میرسه سر زایمان پسرمم مادرم بیمارستان اومد تا ده روزم خونمون بود ولی فقط آشپزی میکرد و بهمون آموزش داد یه سری چیزا رو و رفت خواهرام هم چند روز بعد یه شب دو تایی با شوهراشون و بچه هاشون اومدن یکی ۵۰ هزار تومن بهم دادن شامشونم خوردن و رفتن و دیگه فقط من بودم و شوهرم

چطور به کارای خونه میرسی؟

به سختی فقط وقتایی خوابه کارای بی صدارو انجام میدم وقتی ام بیداره جارو میزنم. مثله قبل نمیتونم خیلی ولی هر ۳ یا ۴روز یه تمیز کاری میکنم. دیگه از خودم میزنم دیگه وقتی خوابه بااینکه خوابم میاد ولی میرم کارامو میکنم غذامیزارم باز این بیدار میشه بهش میرسم. واسه همین بدنم خالی کرده چون استراحت ندارم اصلا